fbpx

Wat wil jij?

Het nieuwe jaar is nu ruim een week oud. En in de afgelopen weken heb ik heel erg veel nagedacht over het jaar wat is geweest en het jaar dat nu is begonnen en voor mij ligt.

En dan komen de volgende vragen in mij op:

 • wat heeft het mij opgeleverd?
 • waar wil ik mee verder?
 • waar ga ik mee stoppen?
 • welke richting wil ik op?
 • welke doelen ga ik voor mezelf opstellen?

Dit heb ik voor heel veel verschillende onderdelen van mijn leven gedaan. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

Dus ook over dit blog. Ik vind het heel tof om jou mee te nemen in datgene wat ik in mijn leven meemaak of heb meegemaakt. De gedachten die ik heb, de inzichten die ik heb opgedaan. Maar ik wil graag nog een extra weg ingaan.

Ik ben heel benieuwd waarom jij dit blog leest en/of wat jij graag terug wilt lezen op dit blog.

Later dit jaar wil ik niet alleen mijn eigen visie en verhalen blijven vertellen, maar ik ben ook nieuwsgierig naar jouw verhaal, jouw gedachten, jouw inzichten.

Laten we elkaar inspireren. De rest van de wereld laten weten dat we niet alleen staan, waar we ook tegenaan blijken te lopen.

Dus deze blogpost is meer een oproep: ik wil graag een serie maken waarin ik vrouwen interview over de zoektocht die zij hebben naar een leven vol zelfvertrouwen en ontspanning. Misschien heb jij je zoektocht afgerond en ben je eindelijk daar waar je al jaren naar zocht. Of misschien ben je nog middenin of zelfs aan de start van die zoektocht. Maar ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal.

Wil jij jouw verhaal doen? Laat dan je gegevens achter op het volgende formulier:

(Je mag jouw verhaal ook anoniem vertellen. Geef dit aan op het formulier bij de ‘waarom…’ vraag.)

Maak van 2019 het jaar van de positieve verandering. Sta op voor jezelf! Op welke manier dan ook.

2 gedachten over “Wat wil jij?

 1. Ik lees hier nog altijd graag mee, al mis ik soms ook wel de iets meer ‘uit het leven gegrepen’ alledaagse verhalen zoals op je vorige blog. Die maken je naar mijn gevoel nog net iets meer Tineke dan enkel maar coach.
  En ik wil ook gerust meewerken aan je reeks 🙂

  1. Dank je wel voor je feedback! En leuk dat je mee wilt werken aan mijn reeks.

   Ik neem binnenkort contact met je op met verdere informatie over het hoe en wat.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: