fbpx

‘Wat ben JIJ van plan?’

Call me crazy, maar ik voel dat ik zo goed bezig ben. En dat gevoel heb ik een tijd niet gehad. Het ging allemaal niet zoals ik het had gehoopt.

De afgelopen 2 maanden zijn enorm vol geweest. Ik heb het heel druk gehad vanaf september met mijn nieuwe parttime baan als docent Engels op een middelbare school. Daarnaast ben ik ook nog druk bezig met mijn coach praktijk.

A slap in the face
En dat zorgde ervoor dat ik vanaf eind oktober een stap terug moest doen. Ik was op! Mijn leven en werk waren niet in balans en daardoor was ik ontzettend moe. En als je slechter slaapt, omdat je nog zoveel dingen moet doen, vooral van jezelf, is ook niet erg bevordelijk voor je herstel.

Dingen laten zitten
Dus heb ik dingen laten zitten die ik heel graag had willen uitvoeren. Het werd tijd om mijn planning om te gooien en eerst te werken aan mezelf. Rust nemen, beter en vooral ook gezonder eten, mijn hardlopen weer oppakken en vooral bepaalde dingen niet te serieus nemen. Het leven gaat verder en perfectionisme is een boeman als jij niet lekker in je vel zit.

Maar niet voor lang…
Ik ben nu op het punt beland dat het weer de goede kant opgaat. Ik heb de afgelopen twee weken een aantal events bezocht (oké, ik weet het. Dit is niet heel handig als je heel moe bent 😉 ) die mijn ogen hebben geopend en mij de goede richting hebben opgestuurd.

dutchgirlboss

Vanuit de Dutch Girlboss Academy (mijn online bedrijfscoach) heb ik een live implementatiedag gehad. Op deze dag kon ik met een andere blik naar mijn bedrijf kijken en wist ik dat ik het allemaal niet zo moeilijk moest maken.

Een weekje later zat ik bij de Brave New Media World van Zarayda Groenhart over hoe jij je bedrijf meer zichtbaarheid kunt geven. Dat je vooral moet durven en ook hier, dat je het jezelf niet te moeilijk moet maken.

dollylive

Om vervolgens afgelopen vrijdag mijn laatste event van het jaar te hebben: Dolly Live The Business Edition. Ook op deze dag hoorde ik hetzelfde: je moet het jezelf niet te moeilijk maken! Het cirkeltje was rond! Met de inzichten en ideeën die ik heb opgedaan tijdens deze dagen, weet ik dat ik mag gaan knallen…op mijn manier! Op mijn eigen tempo. En dat is zooooo fijn!

Ademruimte
Doordat deze shift in mijn mindset is ontstaan, heb ik weer ruimte om te gaan werken vanuit mijn hart, vanuit mijn eigen enthousiasme. En mijn missie is nog duidelijker geworden! Je zou mij eens moeten zien zitten terwijl ik deze zin typ, haha. One big smile, van oor tot oor!

Een van de dingen waar ik deze week meteen mee ben begonnen is het aanmaken van een besloten Facebook groep. Say hello to:

This is me!

Dé plek waar jij je verhaal kwijt kunt, wanneer je die ruimte nodig hebt. Dé plek waar jij kunt werken aan een zelfverzekerd en ontspannen leven. Dé plek waar je weet dat je er niet alleen voor staat, dat je ondersteunt wordt door vrouwen die weten waar jij het over hebt. Dé plek waar je echt jezelf kunt zijn.

Ik wil namelijk heel graag een community voor vrouwen creëren die elkaar ondersteunen en elkaar naar een hoger niveau kunnen brengen.

In deze groep zal ik elke maandag tot en met vrijdag tips en inspiratie geven voor een zelfverzekerd en ontspannen leven. Eens per week kom ik live. Voor bijvoorbeeld een Q&A, een korte oefening of gewoon om even bij te kletsen. Daarnaast wil ik je stimuleren om ook met elkaar in gesprek te gaan.

Dus pak die kans en meld je vandaag nog aan voor deze Facebook groep! En omdat jij die moedige stap zet naar een fijner leven, krijg je van mij een persoonlijk cadeautje via de mail toegestuurd.

Ik meld mij aan!

You’re brave!
Start today so you can say: ‘This is me!’


Is dit een onderwerp waar je mee worstelt?
Wil jij graag leren hoe jouw leven meer in balans komt? 

Laat mij je helpen. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Ik wil graag meer weten

Of maak gebruik van de mogelijkheid om gratis door mij gecoacht te worden.

Ik wil een gratis coachsessie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: