Heidy

🤩 Voordat ik startte met Clear Your Mind traject twijfelde ik, omdat ik de komende weken heel druk zou hebben (bedrijf, werk ernaast en voorbereidingen voor vertrek naar Spanje)
Ik weet dat ik meer stil mag staan bij mezelf. Mezelf echt nog meer tijd mag gunnen om even stil te staan bij wat ik heb gedaan en wat ik nog mag doen. Dus elke week even kijken, wat ging goed, wat ging minder, waar mag ik mee stoppen en waar mag ik juist deze week meer aan denken. Met de 1e opdracht was ik al heel blij en toch blij ondanks dat ik het druk had de stap had genomen.
Ik mag op mijn eigen manier mediteren / even stilstaan bij het moment
Ook heb ik geleerd dat ik nog meer mag zien, wat ik allemaal al doe en heb gedaan.
Ik wil nog steeds veel, maar heb daar meer rust in gevonden. Ik mag meer genieten! 🤩

Ik zou het zeker aanraden! Ook als je ‘denkt’ 😉 dat je druk bent en hier juist geen tijd voor hebt. Of je nu een gezin hebt, alleen bent of bijv. een bedrijf of een baan hebt. Want als je juist even stopt en kijkt wat je nog te doen hebt of deze week wil veranderen dan kan je daarna weer meer.
En ook juist even helemaal niks doet oa. door meditatie kan je daarna weer meer focussen en er beter zijn voor jezelf of klanten. Heerlijk om meer te doen in minder tijd.
Door even stil te staan komt er inspiratie, juist op de momenten dat je het niet verwacht
Tineke is lekker nuchter, rustig, leuk en helpt je verder met de vragen die je hebt.