Rust in je hoofd meditatie

“Ik wou dat ik een knop kon indrukken om al die gedachten stil te krijgen!”

Denk jij dit ook regelmatig? Want hoe fijn zou het zijn als je met een simpele druk op de knop de drukte in je hoofd, die storm aan gedachten ineens zou kunnen stoppen.

Veel vrouwen vinden het lastig om een moment voor zichzelf te nemen, om die stilte op te zoeken. Een moment waarin je verder he-le-maal niets hoeft. Gewoon even geen gedoe, geen zorgen, geen taken of afspraken. Alleen jij…meer niet.

Die uitknop heb ik helaas niet voor je, maar ik heb wel een hele fijne meditatie die jou hiermee kan helpen.

En ook al heb je nog niet zoveel ervaring met mediteren, deze is voor iedereen een hele fijne. Een korte meditatie voor rust in je hoofd. Ben jij klaar om die ‘uitknop’ in te drukken? Voel je vrij om de meditatie te downloaden. Vul hieronder je gegevens in en de meditatie wordt per mail naar je toegestuurd. YES!!

* = verplicht

Met het aanvragen van deze gratis meditatie, ontvang je ook regelmatig mijn inspiratiemail. No worries, ik ga je niet spammen. Ik zorg ervoor dat de mails super waardevol voor je zullen zijn.

Je kunt je voor de inspiratiemails op elk gewenst moment afmelden.