Over Tineke Noordman

Eigenaar van ‘Hurray for Today’

Mijn waarom?

Ik geloof dat wij vrouwen ons veel te lang hebben aangepast in deze wereld. Altijd maar ‘ja’ zeggen, de lat ontzettend hoog leggen voor jezelf en daarbij jezelf wegcijferen voor de gunst van anderen.

Het is tijd om op te staan. Tijd om met meer zelfvertrouwen en ontspanning jouw eigen leven te bepalen. Helemaal zoals jij echt bent!

Ik ben er voor jou!

Want ik help vrouwen naar een positieve verandering in hun leven om zonder schaamte helemaal zichzelf te kunnen zijn.


Wil je niet langer wachten en meteen aan de slag gaan? Sluit je dan vandaag nog aan bij ‘Dagelijks rust in je hoofd’.


Ik ben Tineke Noordman. In april 2017 kwam ik met een burn-out thuis te zitten nadat ik jarenlang alles had gegeven in mijn baan als docent op een middelbare school en in mijn privéleven. In de periode van herstel ging ik op zoek naar datgene wat mij weer energie geeft. Waarbij ik me fijn voel en ook echt mezelf kan zijn.

Tijdens het volgen van een coach opleiding, wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. Want toen ik ontdekte mijn grote passie: persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Zo werd ik coach, deed ik vele trainingen (o.a. bij Dolly Heuveling van Beek) en workshops om mijn kennis te vergroten. Nu heb ik een prachtige coach praktijk waarmee ik samen met mijn klanten werk om hun met meer zelfvertrouwen en ontspanning in het leven te laten staan.


Wat maakt mij gekwalificeerd om jou te helpen echt jezelf te kunnen zijn?

  • gecertificeerde coach
  • ervaringsdeskundige
  • mijn superpower om uit te zoeken wie jij echt bent en wat jouw kwaliteiten zijn.

Als je deze drie vaardigheden met elkaar combineert, betekent dat ik een 100% successcore heb in het bereiken van resultaat bij mijn klanten. Hoe cool is dat?

Mijn klanten hebben met mijn begeleiding een solide basis neergelegd voor een leven vol zelfvertrouwen en ontspanning.

Wil jij ook zulke resultaten bereiken? Of wil je graag te weten komen wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Dan moeten we zeker contact met elkaar hebben.


Ik geloof niet in ‘de beste versie van jezelf zijn‘ of ‘de 2.0 versie van jezelf‘. Waar ik in geloof is dat de echte jij al in jou zit! Maar doordat jij bepaalde keuzes hebt gemaakt in jouw leven vanuit jouw overtuigingen of door situaties / gebeurtenissen uit het verleden, ben jij het contact met je ‘echte ik’ kwijtgeraakt.

Het is nooit te laat om weer grip te krijgen op de drukte in je hoofd. Het is nooit te laat om weer tot de kern te komen.

De kern van wie jij echt bent!


Wacht niet langer en start vandaag nog!

Word vandaag nog lid van ‘Dagelijks rust in je hoofd’ voor tips en inspiratie, zodat jij meteen kunt beginnen met meer rust in jouw hoofd.