Mediteren kun je leren

Zelfstandig, waar en wanneer jij wilt werken aan rust in je hoofd.

Ben jij ook:

  • …helemaal klaar met de drukte en stress?
  • …toe aan rust in je hoofd, zonder al te veel gedoe?

Say no more! Mediteren is voor jou de uitkomst om lekker vanuit jouw eigen huis die rust in je hoofd (en lijf, jawel!) te krijgen.

Want…Mediteren kun je leren!

Een heerlijke ‘down-to-earth’ meditatie training, waarin jij in jouw eigen tijd de basis principes van het mediteren leert. Want jij wilt toch ook rust in je hoofd in deze gek tijd waar we nu in leven? Ook krijg je tips & trucs die ervoor zorgen dat jij het mediteren blijft toepassen in jouw dagelijks leven.

Waarom mediteren?

In de afgelopen 6 jaar heb ik veel meegemaakt. Zo ben ik in die tijd van een fulltime baan in het voortgezet onderwijs gegaan naar een burn-out. Dan kom je ineens thuis te zitten en ben je mentaal helemaal kapot. Een tijd van herstel breekt aan en word je geconfronteerd met waarom je in een burn-out terecht bent gekomen. Time to change my life! En hoe!

Ik heb het mediteren ontdekt en het is sindsdien niet meer uit mijn leven weg te denken. Het helpt mij beter om te gaan met de drukte en stress die je op een dag kunt ervaren. En het helpt mij ook op de rustige dagen. Ik heb mezelf beter leren kennen en kan de vaardigheden uit het mediteren ook toepassen op allerlei momenten buiten mijn eigen meditatieplek.

Wat jouw geschiedenis ook is, het is aan jou om nu de stap te maken die ervoor gaat zorgen dat jij elke dag rust in je hoofd gaat ervaren. Laten we samen aan de slag gaan om het mediteren dagelijks op de kaart te zetten en jou een basis te geven waar jij elke dag uit kunt putten om die stress en drukte aan te kunnen. Zodat jij met veel meer ontspanning door het leven zult gaan.

‘The goal of meditation isn’t to control your thoughts, it’s stop letting them control you.’

Waarom deze training?

Uit eigen ervaring weet ik wat de positieve effecten zijn van dagelijks mediteren:

  • je leert ontspannen;
  • je krijgt overzicht te krijgen in een brein dat vol zit met gedachtes;
  • je leert je emoties makkelijker los te laten en te focussen op wat nu écht belangrijk is;
  • je bent meer in balans en stress is niet meer de baas over jou;
  • het is een moment helemaal voor jezelf.

Hoe werkt het?

In deze online training leer jij vanaf de basis mediteren toe te passen in jouw dagelijks leven.

Daarnaast krijg je toegang tot een besloten Facebook groep waar jij jouw meditatie ervaringen kunt delen en je vragen kunt stellen.

Alle meditaties en andere materialen (video’s, een werkboek) vind je terug in een besloten online omgeving waar je levenslang toegang voor hebt. Dus updates, nieuwe meditaties, video’s en opdrachten staan altijd voor jou ter beschikking.

Ervaringen van anderen:

  • “Je kunt het mediteren echt leren naar aanleiding van deze methode.”
  • “Ik vind de training een goeie basis, ik hou er van dat de meditaties helemaal begeleid zijn en de lengte vind ik ook een pluspunt.”
  • “Ik vind het juist top dat je de training in je eigen tijd kunt indelen. Dat vond ik juist erg fijn. Zo kon ik zodra de kids op bed lagen zelf ook even gaan liggen op bed of zitten om even te mediteren. Daarnaast waren de meeste meditaties ook kort, kort genoeg om ook even als de kids voor de tv zaten zelf even naar m’n kamer te gaan om te mediteren.”

Wat krijg ik als ik deze training aanschaf?

Een werkboek met informatie over mediteren, stapsgewijs opbouwen van mediteren en korte, duidelijke opdrachten.
Korte video’s met tips hoe jij het mediteren zo eenvoudig mogelijk kunt inzetten in jouw dagelijks leven.
En natuurlijk meditaties op MP3.

Daarnaast krijg je tijdens deze training een steuntje in de rug van Hurray for Today’s coach Tineke Hoomans in de besloten Facebook groep en kun jij daar eenvoudig je vragen stellen.

Hoe ontvang ik de materialen?

Je krijgt via de mail een link met toegang tot de besloten online community waar alle materialen voor je klaarstaan.

Dus waar wacht je nog op?

Mediteren kun je leren

Instappen wanneer jij dat wilt!

KOSTEN: €79,-

Let op! Vanwege de Corona situatie wil ik zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid geven om te leren mediteren. Daarom is er tijdelijk een korting van ruim 38%. En bied ik ‘Mediteren kun je leren’ aan voor €49,-!!

FAQ

Wanneer kun je beginnen met ‘mediteren kun je leren’?

Je kunt starten wanneer jij wilt. Je doet deze online cursus zelfstandig

Hoeveel tijd kost de cursus?

Dagelijks ben je tussen de 5 – 30 minuten kwijt. Dit ligt aan de lengte van de meditatie en welke opdracht je uitvoert.

Wat als ik geen geld heb?

Ik snap dat het best spannend is om geld uit te geven aan een online cursus. Maar als je er echt klaar voor bent om stappen te zetten naar een leven met meer rust in je hoofd en met meer ontspanning, dan is deze cursus jouw geld waard. Daarnaast krijg jij toegang tot de besloten Facebook groep waar jij al je vragen kwijt kunt. Zo heb jij een extra stok achter de deur om datgene wat je leert tijdens de cursus ook écht toe te gaan passen in jouw leven.

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Mail mij op tineke@hurrayfortoday.com en ik help je graag.

WACHT NIET LANGER EN ga voor ‘mediteren kun je leren’!