Meditatie 10-daagse

Kom uit je hoofd en leer anders omgaan met al die gedachten!

WIL JIJ:

 • leren hoe jij jouw gedachten makkelijker kunt loslaten?
 • uit je hoofd komen, omdat jij het gevoel hebt dat je altijd ‘aan’ staat?
 • korte, praktische opdrachten die weinig tijd kosten maar wel positief resultaat leveren?
 • persoonlijke begeleiding, zonder dat je meteen bakken met geld moet betalen?

DOE DAN MEE MET DE MEDITATIE 10-DAAGSE.

de meditatie 10-daagse bestaat uit:

 • Elke dag een live meditatie, maar dan niet alleen op de ‘stilzitten en ogen dicht’ manier;
 • Via een besloten Instagram account;
 • 1 live Q&A;
 • korte, heldere modules via Instastories met praktische tips en boordevol inspiratie om het mediteren ook echt vol te houden;
 • diverse opdrachten om nog meer uit deze dagelijkse momenten voor jezelf te halen.

meditatie 10-daagse

Op 10 september gaat de 10-daagse beginnen!

Je hebt nog

om je aan te melden 🙂

Kosten

De Meditatie 10-daagse kost €127,- (incl. BTW).

BONUS BONUS BONUS!!

Als jij vóór de sluitingsdatum besluit aan te melden, dan een heel fijn 10-daagse pakket toegestuurd. Want mediteren is een dagelijks cadeautje voor jezelf. Hoe tof is het als je naast al het goeds uit de 10-daagse ook nog een cadeau ontvangt? Met hierin o.a. het Clear Your Mind journal. Zodat jij alle inzichten, aantekeningen en schrijfopdrachten op een toffe plek kunt bewaren en naar behoefte nog eens kunt teruglezen.

HERKEN JIJ…

 • ..dat je altijd maar AAN staat? Vanaf het moment dat je wakker wordt tot je weer gaat slapen?
 • …dat wanneer je -even- niets te doen hebt, die gedachten meteen weer aan komen vliegen? Gedachten waar je eigenlijk niet op zit te wachten?
 • …dat je heus wel dagelijks wilt mediteren, maar dat je het lastig vindt om het vol te houden, omdat je hoofd maar niet stil te krijgen is?

Daar heb ik de Meditatie 10-daagse voor georganiseerd.

Waarom dagelijks mediteren slim is?

 1. Je hebt een dagelijks moment voor jezelf. Even geen drukte om je heen, even geen afleiding, niemand die op dat moment iets van je wil. Just you and nothing else!
 2. Door te mediteren leer je op een andere manier om te gaan met jouw gedachten. Je leert ze onderscheiden: welke gedachten zijn belangrijk en welke zijn bullshit? Welke gedachten moet ik geloven? Welke staan haaks op de realiteit?
 3. In deze drukke wereld waarin je van alles moet – of dat nu is wat jouw omgeving van je vraagt (of verwacht) of dat jij voor jezelf de lat hoog legt- is het zo belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen. Niet alleen fysiek, maar zeker ook op het mentale vlak.
 4. Je kunt veel meer bereiken als je ook echt bereid bent om je volledig over te geven aan deze 10-daagse. Laat mij jouw vriendelijk ‘kick in the butt’ zijn als je het nodig hebt.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER de mediteren met tineke:

“THE GOAL OF MEDITATION ISN’T TO CONTROL YOUR THOUGHTS, BUT TO STOP LETTING THEM CONTROL YOU!”

FAQ

Wanneer start en eindigt de meditatie 10-daagse?

We beginnen op donderdag 10 september. Op 19 september is de laatste dag. Je houdt 30 dagen toegang tot alle materialen (meditaties, modules en opdrachten).

Hoe kan ik deze 10-daagse bijwonen?

Twee dagen voordat de 10-daagse start krijg je toegang tot de besloten Instagram account. Het is dus van belang dat je zelf ook een Instagram account hebt. Heb je hier vragen over? Mail mij via tineke@hurrayfortoday.com.

Hoeveel tijd kost de 10-daagse dagelijks?

Je bent elke dag zo’n 30 tot 45 minuten kwijt. Dit is mediteren, bekijken van de dagelijkse module en het maken van een opdracht.

Wat als ik niet elke dag tijd heb?

Om ervoor te zorgen dat je echt resultaat gaat boeken is het van belang dat je je goed inzet en de opdrachten uitvoert. Anders zul je niet bereiken waarvoor jij deze 10-daagse bent ingestapt.

Wat als ik een keer niet aanwezig kan zijn bij de live meditatie?

Er worden opnames gemaakt van de meditaties. Zodat jij deze op een later tijdstip alsnog kunt doen. Maar let op, de beste resultaat wordt vaak behaald als je live aanwezig bent.

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Mail mij op tineke@hurrayfortoday.com en ik help je graag.

WACHT NIET LANGER EN MELD JE nu AAN VOOR de meditatie 10-daagse!