fbpx

Laat dit jouw reminder zijn!

Soms heb je een reminder nodig. Een reminder om te weten dat je goed genoeg bent.
Dat het oké is om jezelf te zijn. Met jouw goede en minder goede kwaliteiten.
Dat anderen eens moesten weten hoe sterk jij bent. Dat jij er mag zijn!

Wat bedoel je?
Jaren geleden kwam ik de onderstaande tekst tegen in een tijdschrift. Ik woonde nog thuis bij mij ouders toen ik het gedicht voor het eerst las en ik kan mij nog herinneren hoe krachtig deze regels zijn. Ik besloot het gedicht uit te knippen en had het daarna heel lang in een lijstje op mijn kamer staan. Helaas ben ik in de loop van de tijd door verhuizingen het gedicht kwijtgeraakt, maar helemaal vergeten ben ik het nooit.

warrior_hft.jpg

‘The Warriors Reminder’

I am Awake
My mind is free
I am Creative
I love myself
My will power is strong
I am Brave
I practice patience
I don’t judge folks
I give not to receive
I don’t expect
I accept
I listen more than I talk
I know I’ll change
I know you’ll change
I’ll hold on one more day
I start over when necessary
I create my own situations
I am Cosmic
I don’t have the answers
I desire to learn
I am the plan
I am strong
I am weak
I want to grow
I know I will
I take on responsibility
I hide myself from no one

I’m on my path
Warriors walk alone
I won’t let my focus change
Taking out the demons in my range…

~ Erykah Badu

Print het uit. Lijst het in en kijk hier elke dag naar. Zuig de woorden op en geef het een plekje diep van binnen. Geloof in deze woorden en weet dat jij goed genoeg bent. Dat jij je voor niemand hoeft te verantwoorden wie jij bent. Jij bent die ‘warrior‘. Stand up and let them hear you roar!

Ik ben heel benieuwd wat jij van deze tekst vind.


Ben jij klaar met al die negatieve gedachtes over jezelf?
Ben jij klaar met het gevoel dat je niet goed genoeg bent.

Laat mij je helpen. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Ik wil graag meer weten

Of maak gebruik van de mogelijkheid om gratis door mij gecoacht te worden.

Ik wil een gratis coachsessie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: