Klaar met piekeren?

Ben jij klaar met al die gedachten in je hoofd?
Heb jij het gevoel dat je die gedachten maar niet kunt stoppen?

I.FEEL.YA! 

Jarenlang heb ik met hetzelfde rondgelopen. Vanaf het moment dat ik wakker werd tot het moment dat ik wilde slapen…ALTIJD stond mijn hoofd ‘AAN’. Moe werd ik ervan.

Totdat ik tegen mezelf zei: ‘STOP! Ik moet hier wat aan doen!’
En dat is gelukt. En het is makkelijker dan je denkt.

Om jou te helpen, heb ik een serie van 3 korte video’s gemaakt. Video’s met elk een simpele en praktische oefening die je dezelfde dag nog kunt uitvoeren. Oefeningen die jou helpen om weer grip te krijgen op al die piekergedachten.

START vandaag nog! Laat hieronder je e-mailadres achter en je krijgt de video’s via de mail toegestuurd.

IK WIL STOPPEN MET PIEKEREN!

* indicates required

In verband met de privacywetgeving moet je aan de hand van een vinkje toestemming geven dat ik jou de mailtjes mag toesturen. Ik beloof je dat je alleen te mailen als ik iets waardevols te vertellen hebben.

Je kunt op elk moment jouw gegevens wijzigen of afmelden voor de e-mails. Ik zal jouw gegevens met respect behandelen.

(We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.)