fbpx

Hurray for Today on YouTube

Ja ja, daar is het dan: Hurray for Today op YouTube!!

Nadat ik had besloten om een eigen coach praktijk te beginnen, wist ik dat ik ook online het een en ander wilde gaan realiseren. Een van die doelen was het delen van video’s op YouTube. Whaaaaah!! Super spannend natuurlijk, want dit ligt heel ver buiten mijn comfort zone. Hoezo gaan je gedachten dan niet aan de haal:

  • ‘Wat zullen de reacties zijn van anderen?’
  • ‘Wat als niemand het leuk vind?’
  • ‘Wat als ik nare reacties krijg?’

Om dan nog maar niet te beginnen over het naar jezelf kijken en luisteren tijdens het opnemen en vooral tijdens het editen. Toch begin ik het met elke video leuker te vinden en het gaat mij ook steeds makkelijker af om mijn verhaal te doen. En dit wil ik ook graag met jou – als lezer van mijn blog – delen.

En wil je nu nog sneller op de hoogte zijn wanneer er weer een video online komt? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal. En laat ook zeker een reactie achter onder de video’s. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.


 

Maak gebruik van de mogelijkheid om gratis door mij gecoacht te worden.

Ik wil een gratis (online) coachsessie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: