Clear Your Mind – online coach traject

Je kent het vast wel. Je wordt ’s ochtends wakker en je hoofd staat meteen ‘AAN’.

‘Dit moet ik niet vergeten… ow ja, dit staat er vandaag allemaal op het programma. En dan moet ik ook nog …’

“Wat nou rustig en ontspannen wakker worden!?”

En dit houdt niet op. Het gaat de hele dag maar door.
Tot je in slaap valt. Dan is het pas stil, tenminste dat hoop je…

Hoe tof zou het zijn als je af en toe een pauze kunt nemen in die brei aan gedachten. Dat je echt even achterover kunt leunen… en letterlijk adem kunt halen.

Hoe tof zou het zijn als jij niet meteen ‘AAN’ zou staan, maar dat je ontspannen de dag kunt opstarten. Dat je de rest van de dag overzicht ervaart en ruimte in je hoofd. Dat je echt het gevoel hebt dat je niet achter de feiten aan blijft lopen.

Hoe tof zou het zijn dat jij (weer) de baas wordt over die gedachten. Dat jij zelf in de hand hebt hoe druk het is in je hoofd.

Of dat wanneer je merkt dat de drukte en de stress je weer in hun greep houden, dat jij de tools in handen hebt om hier beter mee om te kunnen gaan.

Nooit meer verzuipen in jouw eigen gedachten!

STOP MET

  • gevangen zitten in jouw gedachten
  • continu bezig zijn met die gedachten in jouw hoofd (altijd maar ‘AAN’ staan)
  • piekeren en twijfelen

CLEAR YOUR MIND is hét traject voor jou als je:

  • controle wilt krijgen over jouw gedachten
  • als jij jouw gedachten af en toe gewoon even ‘UIT’ wilt zetten
  • wilt leven met meer ontspanning en rust in je hoofd
  • elke dag even een moment voor jezelf wilt.

Door wie wordt je gecoacht?

Hoi, ik ben Tineke Noordman en ik ben coach bij Hurray for Today Coaching. Uit eigen ervaring weet ik hoe je altijd maar bezig kunt zijn in je hoofd. Dat je ’s nachts wakker wordt en je meteen in de aan stand gaat staan. Dat je continu bezig bent met dat wat nog staat te gebeuren -of kan gebeuren (wat nou als…)- of dat wat al is geweest (had ik maar…, dan…).

Vanaf de middelbare school tot aan mijn 32e heb ik mij enorm laten leiden door mijn gedachten. Ik was continu de wereld en vooral ook mezelf aan het analyseren en was mijn beste criticus. Ik legde mezelf altijd onder een vergrootglas en alles wat verkeerd ging, lag altijd aan mij. Ik werd een workaholic en vond het onwijs moeilijk om de touwtjes uit handen te geven.

Dit resulteerde in 2017 in een burn-out. Helemaal opgebrand, emotioneel super instabiel en ik voelde me vooral heel schuldig naar de mensen om me heen. ‘Hoe dom kon ik zijn, hoe zwak was ik, dat ik nu ziek thuis kwam te zitten?’

Na een paar maanden kwam de omslag. Ik wist dat als ik mijn leven niet om zou gooien, ik nooit zou herstellen. Ik wist dat als ik mijn manier van leven niet zou verbeteren, ik altijd zo instabiel zou blijven. Ik had geen werk en ineens zeeën van tijd. Die tijd ging ik gebruiken om weer op te krabbelen. Die tijd ging ik gebruiken om het NOOIT meer zover te laten komen.

En dat is gelukt! Ik heb boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling. Ik heb cursussen en trainingen gevolgd om mentaal sterker te worden. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik niet meer in de ban ben van mijn gedachten, en dat ik nu ook echt rust in mijn hoofd heb gevonden.

Mocht het toch weer druk zijn, mocht ik toch weer stress ervaren…it’s not the end of the world! Ik heb de tools om een stap terug te doen om zo weer terug te keren naar die innerlijke rust.

En dat gun ik jou ook!

Laat het niet zover komen dat jij straks met een burn-out thuis komt te zitten. Ga NU aan de slag!

wat houdt ‘clear your mind’ in?

Ga 4 weken met mij en maximaal 4 andere deelnemers aan de slag. Elke week komen we samen in een live coachsessie van een uur.

Daarnaast maak je deel uit van de besloten Facebook groep die speciaal is voor de deelnemers van dit traject. Daar kun jij jouw ervaringen kwijt en de vragen stellen over het traject of dingen die je graag besproken wilt hebben tijdens de coach sessie.

De reden dat er niet meer dan 5 deelnemers in de groep zitten, heeft te maken met de persoonlijke begeleiding die Tineke dan voor jou kan garanderen. Zo is elk 4 weekse traject uniek en zul je daardoor ook het meeste halen uit het traject. Dit maakt het CLEAR YOUR MIND traject anders dan andere online coach programma’s.

wat vinden anderen van coaching via Hurray for Today?

Je kunt niet altijd alles zelf oplossen. Met hulp van het coaching traject krijg je inzichten waar je zelf niet op komt, Tineke zet je aan het denken door middel van vragen te stellen. Vragen waar je zelf niet aan had gedacht of vragen die je jezelf niet stelt. Daarnaast is het ook fijn om je verhaal kwijt te kunnen bij iemand en tips te krijgen hoe het anders kan of wat je anders zou kunnen doen.” ~Carina


“Tineke stemt haar coaching af op de behoefte, die je lopende het proces ontwikkelt. Zij geeft heel veel ruimte voor eigen inbreng en input. Tineke gebruikt verschillende manieren en tools om tot inzichten te komen. Zij ondersteunt en stimuleert om eigen gedachten en inzichten helder te krijgen door het stellen van vragen, door te vragen, inzet meditatie of andere methode. Ik heb de samenwerking heel prettig ervaren, door enerzijds de persoonlijke benadering en anderzijds de flexibele werkmethode.” ~Mireille


Wat ik heel fijn vond was de persoonlijke touch. Tineke weet waar ze over praat.” ~Lydia


Wacht niet langer en meld je aan! Ga voor rust en ontspanning in jouw leven!

FAQ

Wat als ik een keer niet bij de online coachsessies kan zijn?

Van elke online coachsessie worden opnames gemaakt. Deze worden na het live moment in de online omgeving van ‘Clear Your Mind’ gedeeld.

Hoeveel tijd ben je per week kwijt aan het groepstraject?

Je kunt er zoveel tijd in investeren als je wilt. Maar als je aanwezig bent bij de coachsessies en je doet de weekopdrachten dan ben je per week 2 uur kwijt.

Wat kan ik verwachten tijdens het traject?

Elke week een opdracht, een meditatie en een online coachsessie. Daarnaast kun je al je vragen kwijt in de besloten CLear Your Mind Facebook groep als je ergens tegenaan loopt.

Ik ga liever niet met een groep aan de slag, maar wil wel graag door jou gecoacht worden, kan dat ook?

1-op-1 coaching is altijd mogelijk. Voor meer informatie hierover, klik hier.

Ik weet niet wie de andere deelnemers zijn, dat vind ik eng. Wat nu?

Angsten hebben we allemaal. Dit is vaak ook 1 van de redenen waarom we zo druk zijn in ons hoofd. Daarom hou ik de groep het liefst ook zo klein mogelijk. Dan kan ik je persoonlijk helpen binnen die groep. Daarnaast is ‘Clear Your Mind’ hét traject om te werken aan deze angst. Stappen maken om over je onzekerheid heen te stappen en te gaan voor meer ontspanning in jouw leven.

Ik kan het hele bedrag niet in een keer betalen. Kan ik mij dan wel opgeven?

Er is altijd een mogelijkheid om het bedrag in termijnen te betalen. Wil je weten wat ik hierin voor jou kan betekenen? Klik hier.

Twijfel je nog steeds of Clear Your Mind iets voor jou is? Wil je graag eerst vrijblijvend contact met Tineke voordat je de knoop doorhakt ? Laat hieronder jouw gegevens achter en dan neemt Tineke zo snel mogelijk contact met je op.