Ervaringen

Wat anderen zeggen over Hurray for Today coaching:

“Tineke stemt haar coaching af op de behoefte, die je lopende het proces ontwikkelt. Zij geeft heel veel ruimte voor eigen inbreng en input. Tineke gebruikt verschillende manieren en tools om tot inzichten te komen. Zij ondersteunt en stimuleert om eigen gedachten en inzichten helder te krijgen door het stellen van vragen, door te vragen, inzet meditatie of andere methode. Ik heb de samenwerking heel prettig ervaren, door enerzijds de persoonlijke benadering en anderzijds de flexibele werkmethode.”

Mireille

“Ik vond het 1-op-1 traject waardevol omdat het gericht was op waar ik tegen aanliep. De contact momenten gaven mij inzicht met hoe ik anders moest leren denken en we echt gericht bezig waren op waar ik tegen aanliep. De feedback en tips die Tineke mij gaf kon ik echt wat mee. Het leren mezelf te accepteren en nee zeggen wanneer ik ook echt nee moest zeggen. Leren luisteren naar mijn lichaam en niet over mijn grenzen heen te gaan. 

Je kunt niet altijd alles zelf oplossen. Met hulp van het coaching traject krijg je inzichten waar je zelf niet op komt, Tineke zet je aan het denken door middel van vragen te stellen. Vragen waar je zelf niet aan had gedacht of vragen die je jezelf niet stelt. Daarnaast is het ook fijn om je verhaal kwijt te kunnen bij iemand en tips te krijgen hoe het anders kan of wat je anders zou kunnen doen. 

De persoonlijke aandacht die Tineke had voor me vond ik heel waardevol. Ze liet mezelf nadenken en vulde niet de antwoorden voor mij in. De Reading/meditatie door het lichaam waarbij je overal langsging vond ik erg fijn en gaf mij ook wel het inzicht dat ik zoiets wel wou voortzetten. Om even weer te aarden. Tineke heeft me nieuwe inzichten gegeven en mij tips gegeven waar ik echt wat aan had. 

Ik mag zijn wie ik ben en hoef me niet anders voor te doen. Dat gevoel had ik vóór de coaching wel, dat ik me anders voor moest doen om aardig gevonden te worden. Terwijl als je jezelf bent je pas echt weet aan wie je iets hebt.”

Carina

‘Ik vond het heel fijn dat er face to face contact was en door de gesprekken kreeg ik meer inzicht in mijzelf. Tineke weet de juiste vragen te stellen waardoor ik zelf tot nadenken werd gezet. Haar benadering is heel persoonlijk en laagdrempelig.’

Anoniem

‘Ik heb tijdens deze training geleerd dat ik niet de enige ben. En dat ik daarnaast een aantal waardevolle tips heb gekregen die ik ook al heb toe kunnen passen.
De tips uit deze training zijn echt een eye opener! Waarom zou je een ander pleasen en daarmee jezelf tekort doen?
Wat ik heel fijn vond was de persoonlijke touch. Tineke weet waar ze over praat.’

Lydia

Een stralende persoonlijkheid, haar eigen unieke Zijn durven laten zien 🙂 Dat is wat ik aan Tineke Hoomans-Noordman waardeer. Duidelijke korte uitleg, liefdevolle reminders, gewoon even een pb-tje.

Vind jij het jezelf waard om meer rust in je hoofd te ervaren? Maak dan een afspraak bij Tineke. Ze neemt je in kleine stapjes mee, zelfs als je weinig tijd hebt (ervaart ;))

Nathalie

Na de coachingsessie die ik had met Tineke kon ik niet snel genoeg mijn notitieboek er bij nemen om de inzichten die ik tijdens het gesprek had neer te schrijven. Het waren er heel wat. Want ook al wist ik wel al waar ik mee worstelde, de vergelijkingen die Tineke over een aantal dingen maakte, zorgden dat ik toch een aantal dingen helderder zag. Een klare kijk van buitenaf kan zoveel wonderen doen. We zijn nu een aantal weken later en ik merk dat ik met het inzicht van onze sessie echt ook nog bezig ben en dat het dingen in gang heeft gezet. En net dat vind ik zo sterk, want vaak lukt het inzicht wel maar de rest niet en daar heeft Tineke nu wel mee voor kunnen zorgen.

Annelies

🤩 Voordat ik startte met Clear Your Mind traject twijfelde ik, omdat ik de komende weken heel druk zou hebben (bedrijf, werk ernaast en voorbereidingen voor vertrek naar Spanje)
Ik weet dat ik meer stil mag staan bij mezelf. Mezelf echt nog meer tijd mag gunnen om even stil te staan bij wat ik heb gedaan en wat ik nog mag doen. Dus elke week even kijken, wat ging goed, wat ging minder, waar mag ik mee stoppen en waar mag ik juist deze week meer aan denken. Met de 1e opdracht was ik al heel blij en toch blij ondanks dat ik het druk had de stap had genomen.
Ik mag op mijn eigen manier mediteren / even stilstaan bij het moment
Ook heb ik geleerd dat ik nog meer mag zien, wat ik allemaal al doe en heb gedaan.
Ik wil nog steeds veel, maar heb daar meer rust in gevonden. Ik mag meer genieten! 🤩

Ik zou het zeker aanraden! Ook als je ‘denkt’ 😉 dat je druk bent en hier juist geen tijd voor hebt. Of je nu een gezin hebt, alleen bent of bijv. een bedrijf of een baan hebt. Want als je juist even stopt en kijkt wat je nog te doen hebt of deze week wil veranderen dan kan je daarna weer meer.
En ook juist even helemaal niks doet oa. door meditatie kan je daarna weer meer focussen en er beter zijn voor jezelf of klanten. Heerlijk om meer te doen in minder tijd.
Door even stil te staan komt er inspiratie, juist op de momenten dat je het niet verwacht
Tineke is lekker nuchter, rustig, leuk en helpt je verder met de vragen die je hebt.

Heidy

Dankjewel voor deze fijn week, het was voor mij echt weer even een stok achter de deur.. even weer mezelf dat momentjes en de tijd gunnen om stil te staan. Te voelen wat er speelt, wat ik doe, waar ik ben.

Een oprecht dankjewel voor je live-sessie, de meditaties, fijne dagelijkse mailtjes en extra’s.

Super leuk opgepakt, en heel motiverend hoe je het brengt! Top!

(over Meditatie Challenge- april 2020)

Geeske Meems