1-op-1 coaching werkt voor jou als:

  • je graag persoonlijk begeleid wilt worden
  • je echt diep op jouw vraagstukken in wilt gaan
  • je het te spannend vindt om jouw verhaal te delen in een kleine groep

beyou_hurrayfortoday

‘Be You’: hét persoonlijk traject waarin jij in 7 sessies leert hoe je met meer zelfvertrouwen en ontspanning in het leven kunt staan.

Wat ik heel belangrijk vind om te melden is dat dit geen kant en klaar traject is. Aan de hand van het doel waar jij aan wilt werken, zullen de sessies helemaal op jou worden afgestemd. Dit alles om ervoor te zorgen dat het beste resultaat wordt behaald en jij een goede startpunt hebt om jouw leven met zelfvertrouwen en ontspanning te leven.

Tijdens de sessies wordt er aandacht geschonken om meer te leven vanuit je hart, je gevoel en je lichaam. Want we zijn zo gewend om vanuit het hoofd en het denken te leven, dat we het contact met ons gevoel en ons lichaam kwijt zijn geraakt.

Daarnaast krijg je praktische tips hoe je in het dagelijkse leven meer rust en ruimte kunt creëren zonder dat je hier grootse veranderingen moet doorvoeren.

Wat kun je verwachten?

  • praktische tips;
  • oefeningen om tijdens de sessies en thuis mee te oefenen;
  • een eerlijke en realistische aanpak;
  • persoonlijke aanpak;
  • extra digitaal bonusmateriaal waarmee jij jouw doel nog beter kunt realiseren.

Klik op de knop hieronder, zodat ik jou per mail kan voorzien van meer informatie. En check dan ook het persoonlijk aanbod als je dit traject met mij wilt aangaan.

Ik wil graag meer weten.


Wat vinden anderen van de 1-op-1 coaching?

carina2“Ik vond het 1 op 1 traject waardevol omdat het gericht was op waar ik tegen aanliep. De contact momenten gaven mij inzicht met hoe ik anders moest leren denken en we echt gericht bezig waren op waar ik tegen aanliep. De feedback en tips die Tineke mij gaf kon ik echt wat mee. Het leren mezelf te accepteren en nee zeggen wanneer ik ook echt nee moest zeggen. Leren luisteren naar mijn lichaam en niet over mijn grenzen heen te gaan. 

Je kunt niet altijd alles zelf oplossen. met hulp van het coaching traject krijg je inzichten waar je zelf niet op komt, Tineke zet je aan het denken door middel van vragen te stellen. Vragen waar je zelf niet aan had gedacht of vragen die je jezelf niet (durft) te stellen. Daarnaast is het ook fijn om je verhaal bij Tineke kwijt te kunnen en tips te krijgen hoe het anders kan of wat je anders zou kunnen doen. 

De persoonlijke aandacht die Tineke had voor me vond ik heel waardevol. Ze liet mezelf nadenken en vulde niet de antwoorden voor mij in. De Reading/meditatie door het lichaam waarbij je overal langsging vond ik erg fijn en gaf mij ook wel het inzicht dat ik zoiets wel wou voortzetten. Om even weer te aarden. Tineke heeft me nieuwe inzichten gegeven en mij tips gegeven waar ik echt wat aan had. 

Ik mag zijn wie ik ben en hoef me niet anders voor te doen. Dat gevoel had ik vóór de coaching wel, dat ik me anders voor moest doen om aardig gevonden te worden. Terwijl als je jezelf bent je pas echt weet aan wie je iets hebt.”

Carina


1-op-1-coach-offline

Kies deze coaching als je 1-op-1 persoonlijk door mij gecoacht wilt worden. Je krijgt van mij alle ruimte om jouw verhaal te doen en ik zal elke sessie zoveel mogelijk op jouw vragen en op jouw doelen afstemmen.

Het is niet alleen maar praten. Tijdens de sessies verleggen we de focus van het denken naar het voelen. Dit zodat jij meer in contact staat met je lijf en je gevoel of je emoties. Aan het einde van elke sessie krijg je van mij een kleine opdracht mee waar jij mee gaat werken tot aan de volgende sessie. Tevens is er genoeg ruimte voor eigen inbreng.

Deze vorm van coaching is ideaal als je in de buurt van mijn kantoor woonachtig bent, of als je in een neutrale omgeving aan jezelf wilt werken, zonder afleiding van wat er in je eigen huis gebeurt.

Kosten van 1-op-1 coaching offline

Een losstaande sessie:
– anderhalf uur
– inclusief materialen

€100,- (excl. BTW)

***

Wil je een traject volgen (buiten het ‘Be You’ traject om)?

– gratis kennismakingsgesprek
– 5 coachsessies (1x per 2 weken, anderhalf uur per sessie)
– inclusief materialen

€400,- (excl. BTW)
(in overleg is betalen in termijnen mogelijk)

Ik wil graag OFFLINE 1-op-1 gecoacht worden.


Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om door mij online (op afstand) gecoacht te worden?

Tell me more.