1-op-1 coaching werkt voor jou als:

  • je graag persoonlijk begeleidt wilt worden
  • je echt diep op jouw vraagstukken in wilt gaan
  • je het te spannend vindt om jouw verhaal te delen in een kleine groep

1-op-1 coach offline

Kies deze coaching als je 1-op-1 persoonlijk door mij gecoacht wilt worden. Je krijgt van mij alle ruimte om jouw verhaal te doen en ik zal elke sessie zoveel mogelijk op jouw vragen, op jouw doelen afstemmen.

Het is niet alleen maar praten. Tijdens de sessies verleggen we de focus van het denken naar het voelen. Dit zodat jij meer in contact staat met je lijf en je gevoel of je emoties. Aan het einde van elke sessie krijg je van mij een kleine opdracht mee waar jij mee gaat werken tot aan de volgende sessie. Er is genoeg ruimte voor eigen inbreng.

Deze vorm van coaching is ideaal als je in de buurt van mijn kantoor woonachtig bent, of als je in een neutrale omgeving aan jezelf wilt werken, zonder afleiding van wat er in je eigen huis gebeurt.

Kosten van 1-op-1 coaching offline

gratis intakegesprek
5 – 7 coachsessies (1x per 2 weken, anderhalf uur per sessie)
inclusief materialen

€400,- (excl. BTW)
(in overleg is betalen in termijnen mogelijk)

Ik wil graag offline 1-op-1 gecoacht worden.

1-op-1 coach online

Online 1-op-1 coaching lijkt veel op het offline coachen, met als verschil dat het coachen op afstand gebeurt. Via online software zullen we met elkaar in contact komen en de sessies zullen volledig in het teken staan van de punten waar jij mee aan de slag wilt gaan. Je krijgt van mij alle ruimte om jouw verhaal te doen en ik zal elke sessie zoveel mogelijk op jouw vragen, op jouw doelen afstemmen.

Het is niet alleen maar praten. Tijdens de sessies verleggen we de focus van het denken naar het voelen. Dit zodat jij meer in contact staat met je lijf en je gevoel, je emoties.

Via de mail krijg je de werkbladen toegestuurd waar je tijdens of na de sessies aan de slag gaat.

Deze vorm van coaching is ideaal als je graag door mij begeleidt wilt worden, maar de afstand naar mijn kantoor is te groot. Of als je vanuit jouw eigen huis wilt werken aan jezelf.

Kosten 1-op-1 coaching online

gratis intakegesprek
5 – 7 coachsessies (1x per 2 weken, een half uur tot een uur per sessie)
inclusief digitale materialen

€300,- (excl. BTW)
(in overleg is betalen in termijnen mogelijk)

Mogelijkheid om in dezelfde periode een offline live sessie in te plannen.
Houdt dan rekening met extra kosten.

Ik wil graag online 1-op-1 gecoacht worden.