CLEAR YOUR MIND – online traject (kort)

HeT ONLINE 1-op-1 TRAJECT WAARIN JIJ IN 4 WEKEN TIJD De BASIS LEGT VOOR RUST IN JE HOOFD EN ONTSPANNING IN JOUW LEVEN.

WIL JIJ:

 • minder last hebben van al die gedachten die door je hoofd heen spoken de hele dag?
 • beter om kunnen gaan met drukte en stress?
 • elke dag een moment die écht voor jezelf is?
 • beter kunnen omgaan met die negatieve gedachten?
 • met meer positiviteit door het leven gaan?

OP NAAR MEER RUST IN JE HOOFD EN
ONTSPANNING IN JE LEVEN.

In de afgelopen 6 jaar heb ik veel meegemaakt. Zo ben ik in die tijd van een fulltime baan in het voortgezet onderwijs gegaan naar een burn-out. Dan kom je ineens thuis te zitten en ben je mentaal helemaal kapot. Een tijd van herstel breekt aan en word je geconfronteerd met waarom je in een burn-out terecht bent gekomen. Time to change my life! En hoe!

Nu heb ik een heel tof bedrijf waarin ik vrouwen begeleid om met meer rust in het hoofd door het leven te gaan, met een gezonde dosis positiviteit. Met alles wat ik in mijn herstel periode heb geleerd (met vallen en opstaan) en wat ik allemaal heb toegepast, en vooral ook heb aangepast in mijn leven, kun je met recht zeggen dat ik een ervaringsdeskundige ben als het gaat om leren omgaan met drukte en stress. En ook om te zorgen dat je niet terugvalt in die oude (slechte) gewoontes.

Wat jouw geschiedenis ook is, het is aan jou om nu de stap te maken die ervoor gaat zorgen dat jij elke dag rust in je hoofd gaat ervaren. Laten we samen aan de slag gaan om dit dagelijks op de kaart te zetten en jou een basis te geven waar jij elke dag uit kunt putten om die stress en drukte aan te kunnen. Zodat jij met veel meer ontspanning door het leven zult gaan.

NOW IS THE TIME! GO FOR IT!

WACHT! Is Clear Your Mind er ook individueel? (Klik dan hier)

HERKEN JIJ JE HIERIN?

 • Je vindt het moeilijk om jezelf de tijd en de ruimte te geven om echt even te ontspannen.
 • Je droomt van een leven met meer rust en stilte in je hoofd.
 • Je start vaak ergens mee, maar haakt snel weer af.
 • Je wilt meer in contact staan met je gevoel in plaats van alleen maar in je hoofd aanwezig te zijn.
 • Je hebt het gevoel dat er iets moet veranderen, maar je weet niet waar je moet beginnen.
 • Je zou graag met meer ontspanning en positiviteit in het leven willen staan.

HOE WERKT HET?

In dit 4-weekse online traject komt er elke week een opdracht online die helemaal gericht is op het vinden en behouden van meer rust in jouw hoofd.

Daarnaast krijg je toegang tot een besloten Facebook groep waar jij jouw ervaringen en voortgang in dit traject met de andere deelnemers kunt delen. Ook kun jij hier je vragen stellen en ik zal hier ook jouw vragen gaan beantwoorden.

Een keer per week is er een online coachgesprek in een live online coachsessie via Zoom. Tijdens een coachsessie is er ruimte om vragen te stellen, kijken wij terug op de week die is geweest en kijken we vooruit naar de week die komt.

Alles is zo gemaakt dat je in 4 weken echt resultaat gaat behalen, waar jij de rest van je leven op terug kunt vallen.

OPBOUW VAN HET TRAJECT

WEEK 1: WAAR STA JIJ NU?

In de eerste week gaan we de basis vastleggen. Waar sta jij nu en wat heb jij nodig om de rust in jouw leven (terug) te krijgen?

Week 2: Start met een nieuwe dagelijkse gewoonte

Wat gaat jou helpen om die rust in je hoofd te krijgen en hoe kun je dit op een praktische manier volhouden?

Week 3: Een positieve mindset heb je zelf in de hand.

Weer een stapje verder. Aan de hand van een oefening ga jij positiviteit ervaren in het dagelijks leven. Want dat is zo belangrijk om die rust in je hoofd en ontspanning in je leven te gaan ervaren.

Week 4: Hoe nu verder?

De laatste week van het traject. Hoe ga jij datgene wat je de afgelopen weken hebt geleerd toepassen in de rest van je leven?

WACHT! Ik wil 1-op-1 gecoacht worden, maar dan in een traject die helemaal op mijn situatie is afgestemd! Klik dan hier.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER HET TRAJECT

“THE MIND IS EVERYTHING!
WHAT YOU THINK YOU BECOME!”

HET CLEAR YOUR MIND TRAJECT BESTAAT UIT:

 • Video lessen
 • Een online meditatie training
 • 1x per week een live coachsessie via Zoom (30-60 minuten)
 • Praktische opdrachten
 • Besloten community via Facebook om al je vragen en ervaringen te delen met de andere deelnemers.
 • Besloten online omgeving waar alle opdrachten en video’s terug te vinden zijn.

CLEAR YOUR MIND

Let op! Dit traject start 1x per kwartaal. Wil jij weten wanneer de eerstvolgende keer is? Check hier de agenda.

KOSTEN: €247,- (incl. BTW)

Ik wil Clear Your Mind individueel. Kan dat? Klik hier.

FAQ

Wanneer start en eindigt het traject?

De start van het traject is op maandag en het eindigt 4 weken later op zondag. Wil jij weten wanneer dit traject weer begint? Check hier de agenda.

Hoeveel plek is er in een groep?

Er is plek voor maximaal 6 deelnemers. Door de grootte van de groep kan ik iedereen zo goed mogelijk persoonlijk begeleiden.

Ik wil eigenlijk niet in een groep gecoacht worden. Kan ik dan ook een individuele Clear Your Mind traject doen?

Dat kan zeker. Naast het traject van 4 weken bied ik ook het Clear Your Mind traject individueel aan. Het verschil tussen het 4 weken traject en het langdurige individueel traject is dat jij bij het langdurige traject een persoonlijk aangemeten coachtraject krijgt. Deze past helemaal bij jouw persoonlijk situatie en is gericht op het bereiken van 1 of meerdere persoonlijk doelen die jij inbrengt aan het begin van het traject. Daarnaast krijg je alle materialen van het 4 weken traject + 1-op-1 (online) coachsessies met mij van 60-90 minuten.

Klik hier voor meer informatie over het Clear Your Mind traject – indivueel>>

Hoeveel tijd kost het programma mij?

Je bent dagelijks zo’n 30 tot 45 minuten kwijt. Daarnaast heb je elke week een online coachsessie via Zoom die een 30-60 minuten duurt.

Wat als ik niet elke week tijd heb?

Het traject duurt 4 weken. Om ervoor te zorgen dat je echt resultaat gaat boeken is het van belang dat je die 4 weken ook echt goed inzet en de opdrachten uitvoert. Anders zul je niet bereiken waarvoor jij dit traject bent ingestapt.

Wat als ik geen geld heb?

Ik snap dat het best spannend is om geld uit te geven aan coaching. En we kunnen altijd iets regelen als het gaat om betalen in termijnen, zonder extra kosten. Maar als je er echt klaar voor bent om stappen te zetten naar een leven met meer rust in je hoofd en met meer ontspanning, dan is dit traject jouw geld waard.

In de afgelopen 6 jaar heb ik allerlei coach trajecten en cursussen gevolgd die gaan over het versterken van jouw mindset en in het groeien van mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.
Alleen dat wat voor mij écht heeft gewerkt heb ik in dit traject gestopt, zodat jij daar niet zelf naar op zoek hoeft te gaan. Daarnaast krijg jij toegang tot de besloten Facebook groep waar jij al je vragen kwijt kunt en is er wekelijks een online coachsessie. Zo heb jij een extra stok achter de deur om datgene wat je leert ook écht toe te gaan passen in jouw leven.

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Mail mij op tineke@hurrayfortoday.com en ik help je graag.

WACHT NIET LANGER EN MELD JE AAN VOOR CLEAR YOUR MIND!