Blog

Say what?!

Waarom jouw brein mediteren HAAT!

Zit ik weer op mijn meditatiekussentje. Netjes in kleermakerszit. Ogen dicht. Luisterend naar de stem die via de oortjes van mijn telefoon mijn hoofd binnenkomt. Ja, ik voel mijn ademhaling in mijn lichaam. Ja, ik voel mezelf zitten op mijn kussen. Hé, heb ik al brood opgeschreven op mijn boodschappenlijstje? Ik hoor een auto. Ow ja, niet vergeten om straks te tanken…

Voor je het weet zit je brein vol met gedachten over wat je nog moet doen en ben je niet meer met de meditatie bezig. Gaat mijn meditatie moment. Waarom houdt mijn brein nooit op met denken?

Lees verder.

Hoe ik van een overvol brein, naar rust en ruimte ging.

Mijn hoofd liep over van de gedachten. Ik had het gevoel dat ik ALTIJD AAN stond. ’s Nachts sliep ik slecht, en anders werd ik erg vroeg wakker. In slaap vallen was er dan niet meer bij, want mijn hoofd ging meteen weer ‘aan het werk’. De ene na de andere gedachte schoot aan mij voorbij. Het kon over van alles gaan: van dingen die ik niet mocht vergeten, tot het maar opnieuw blijven afspelen van die ‘stomme dingen’ die ik had gedaan.

Lees verder.

Persoonlijke wake-up call voor meer rust en jezelf zijn.

Zooo, dit is een hele tijd geleden! Voor het geval je voor het eerst een blog van mij leest: ‘hoi! Welkom!’. Voor het geval je mijn blog al wat langer volgt: ‘hoi! Welkom terug!’.

Na ruim een jaar heb ik weer besloten om regelmatig te gaan bloggen. Vanaf deze plek deel ik mijn persoonlijke verhalen op zoek naar rust en ontspanning, met een flinke dosis positiviteit. En ik wil tips en inspiratie gaan delen zodat jij ook die rust en ontspanning in jouw leven gaat ervaren.

Ik wil in mijn eerste blog van dit jaar terugblikken op de afgelopen maand, mei 2020 en vooruitkijken op de nieuwe maand die vandaag is begonnen. an groot plezier tot schaamte, van on top of the world tot je niet goed genoeg voelen… van alles komt voorbij. Let’s go!

Lees verder…