Diary Februari #1

Wat heb ik de afgelopen tijd uitgespookt? Mijn week van dag tot dag.

Zaterdag 3 februari t/m vrijdag 9 februari

03-02

hft_25k4

hft_25k3

hft_25k5

hft_25k2

hft_25k1

Vandaag staat de tweede trainingsloop voor de marathon van Rotterdam op het programma. Hoe ik deze loop heb overleeft? Dat lees je hier.

1hft_dokus

De rest van de dag staat in het teken van rust. Rust na het hardlopen en vooral ook bijkomen van drie hele intensieve dagen in Amsterdam. De kids gaan pannenkoeken bakken en wij gaan vanavond vroeg op bed.

04-02

Met een moe hoofd wakker. Ik moet nu echt gaan toegeven aan mijn vermoeidheid en ik doe vandaag zo weinig mogelijk. Ik heb dan ook geen foto’s gemaakt. Het is wel goed zo.

05-02

Het is maandag en dat betekent dat ik weer aan de bak kan. Als eerste bel ik een afspraak af voor een intake bij een uitzendbureau voor eventueel parttime werk in het onderwijs. Na afgelopen week heb ik besloten dat ik niet meer voor de klas wil staan en dat ik mijn eventuele inkomsten, naast die van mijn eigen bedrijf, ergens anders wil verdienen. Deze beslissing lucht enorm op.

Vanmiddag heb ik de derde en voorlopig laatste intakegesprek staan met een van mijn (oefen)klanten. Dit verloopt zeer positief en ik kan niet wachten om echt aan de slag te gaan. Zo fijn als alles op zijn plek valt. It feels good!

06-02

Om 8.30 uur zit ik klaar voor mijn allereerste coachsessie. Ik vind dit wel een beetje spannend, maar zodra we beginnen is valt het gevoel weg. Het gaat heel natuurlijk en ik voel me zelfverzekerd in wat ik doe en wat ik zeg. Wauw, weer een stapje gemaakt.

5hft_run

Om alles te laten bezinken, ga ik na het gesprek een rondje hardlopen. Het is super mooi winterweer en het lopen gaat lekker. Als ik thuiskom ben ik weer opgeladen en heb ik het gevoel de hele wereld aan te kunnen. Kom maar op!

5hft_dokus1

5hft_dokus2

Als ik thuiskom van het hardlopen tref ik dit aan: Dokus geniet op hoogte van de zon. Zo zie je maar weer, als de kat van huis is…

5hft_magazine

Nadat ik wat administratieve dingen heb weggewerkt, kruip ik op de bank met ‘Psychologie Magazine’. Deze editie heeft weer een aantal interessante artikelen. Ik overweeg om een abonnement te nemen, maar ben nog niet helemaal overtuigd. Kun jij dit aanraden, of heb je andere tips voor goede inhoudelijke tijdschriften, let me know!

07-02

5hft_kvk

Vanochtend ga ik weer op tijd mijn bed uit, want ik breng een bezoek aan de Kamer van Koophandel (KvK). Samen met een groep van ongeveer 20 mensen volg ik een seminar voor startende ondernemers. Deze seminar gaat over het hoe, wat en waar je op moet letten als je start met je eigen bedrijf. En dan gaat het over zaken voordat je je inschrijft bij de KvK als wat er na de inschrijving op je pad komt. Het is een heel zinnige bijeenkomst en vol met nieuwe informatie fiets ik terug naar huis. Het liefst zou ik vandaag alles vastleggen en beginnen. Het is moeilijk om mezelf in te houden.

De rest van de dag doe ik niet zo veel. Ik merk dat ik door alle drukte van vorige week en de dingen die deze week op het programma staan, mentaal moe ben. Ik wil zo graag doorzetten, maar weet ook heel goed dat ik iets met deze signalen moet doen. Tandje naar beneden dus met die versnelling.

08-02

6hft_run

De donderdag begint zoals altijd met een rondje hardlopen. Deze keer besluit ik een langere ronde te maken dan ik normaal doe. Het is lekker fris buiten en de zon laat zich ook zien. Het wordt een heerlijk rondje door Kardinge.

6hft_dokus

6hft_tara

Wat is dat toch met katten en zon? 😉 Ik snap ze wel, ik ben ook hevig toe aan hogere temperaturen en een krachtigere zon. Kom maar op met het voorjaar.

6hft_kantoor

Gisteren een gesprek gehad met Peter over ons toekomstig huis en welke ruimte mijn kantoor wordt. Dus kruip ik vandaag op Pinterest om ideeën op te doen voor wat straks mijn bedrijfsruimte wordt…ooooeeww, ik kan niet wachten om het tot uitvoering te kunnen brengen.

6hft_huis

En dan krijg je deze foto doorgestuurd via Whatsapp. Het is eindelijk definitief!! Wij hebben het huis. Nu is het nog vier weken tot we de sleutel krijgen. Ik heb nu heel veel moeite met wachten…

09-02

7hft_studie

Vanochtend ga ik nog even aan de studie, maar ik merk dat mijn hoofd moeite heeft met alles opnemen. Dus ik hak al snel de knoop door: vandaag doe ik verder niets meer.

7hft_chill

En dat lukt prima met deze twee aan mijn zijde. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Bron foto’s hardlopen

Blogposts van deze week:
✴ What’s next?! Uitslag lezersenquête en wat staat er te gebeuren met ‘Hurray for Today’
✴ Road 2 Rotterdam: tweede trainingsloop
✴ What will the future bring?! Verslag en inzichten Dolly Live event

1 comment

Add Yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s