Diary Januari #5

Wat heb ik de afgelopen tijd uitgespookt? Mijn week van dag tot dag.

zondag 28 januari t/m vrijdag 02 februari

28-01

1hft_sundayrun

Vanochtend op tijd de deur uit want er staat een lange duurloop op het programma: 20 kilometers. Peter heeft de route uitgestippeld, maar komt er op het laatste stuk achter dat hij zich iets heeft verkeken op de afstand en dat er bijna drie kilometer bij komt. En die zijn me toch een partij pittig. Ik zit er helemaal doorheen en het huilen staat me nader dan het lachen. Wat is dat een mentale aanslag. Stilletjes vervloek ik Peter meerdere keren in het laatste stuk. Als we eenmaal thuis zijn, ben ik heel blij dat ik het heb gehaald, maar het wil nog niet meteen beklijven. Ik ben stuk en geëmotioneerd. Het is zo ontzettend gek hoe je mentaal voor de gek gehouden wordt. De komende week maar rustig aan doen qua hardlopen, want zaterdag staat er een nieuwe trainingsloop met Atletiek Groningen op het programma: 25 kilometer. Ik moet er nu nog niet aan denken.

1hft_schaatsen

Gelukkig hoef ik er verder ook niet echt bij stil te staan vandaag. Om mijn lichaam rust te gunnen, kruip ik op de bank om het NK sprint te kijken. Wat een kracht en snelheid, zeker bij de mannen. Wauw!

29-01

Ik maak alvast alle blogposts af voor deze week, omdat ik daar de rest van de week niet zoveel tijd voor heb. Het voelt net alsof ik een kantoorbaan heb, met al het getik op mijn toetsenbord. Maar dit is dan wel een hele fijne ‘kantoorbaan’.

2hft_mandala

Vanmiddag pak ik mijn kleurboek er weer bij, want met alle drukte wat nog komen gaat, wil ik even aan niets denken en gewoon mijn ding doen. En dat gaat heel goed lukken.

30-01

3hft_run

Het is weer dinsdag en ik stap weer in mijn hardloopschoenen. Na de 23 kilometer van afgelopen zondag houd ik het vanochtend heel rustig. En dat gaat mij gelukkig goed af.

3hft_trein

Dan is het tijd om mijn tas in te pakken en tegen 12.00 uur de deur uit te gaan. De zon schijnt, zal dit een teken zijn voor de komende dagen? Met de bus ga ik naar het station om vandaar de trein te pakken richting Amsterdam. Rond 15.00 uur kom ik aan op het Centraal Station van Amsterdam.

3hft_shopping

Ik loop eerst richting de Kalverstraat, want ik kan Amsterdam natuurlijk niet hebben bezocht zonder onder andere de Lush winkel van binnen te hebben bekeken.

3hft_uitzicht

3hft_hotelkamer1

3hft_hotelkamer2

3hft_hotelkamer3

3hft_food

Het is bijna 16.30 uur als ik in de metro stap. Slechts tien minuten later stap ik uit voor het Volkshotel aan de Wibautstraat. Hier zal ik de komende drie dagen gaan deelnemen aan een event voor (nieuwe) coaches: Dolly Live. Maar eerst bijkomen met een maaltijdsalade in mijn kleine, maar fijne hotelkamer. Welterusten.

31-01 

Dan word ik toch wel een beetje gespannen wakker. Ik ben zo benieuwd hoe deze drie dagen gaan, wie ik allemaal tegenkom en wat het voor mij gaat betekenen. Even na 9.30 uur stap ik de lift in richting de zaal waar dit alles zal gaan plaatsvinden.

4hft_dollybadge

4hft_dollydag1

Na alle informatie en verhalen van andere deelnemers is het om 17.00 uur afgelopen en ga ik met een paar anderen in het restaurant van het hotel wat eten. Het is heel fijn om herkenning te beleven in de verhalen van anderen.

4hft_notes

4hft_grammies

4hft_drop

Na het eten ga ik op tijd terug naar mijn kamer om daar mijn aantekeningen overzichtelijk te maken, terwijl op de achtergrond de Grammy’s wordt uitgezonden en ik een zakje drop binnen handbereik heb 😉 . Dat opschrijven had ik beter niet kunnen doen. Ik kan met moeite in slaap komen. Mijn hoofd zit vol.

01-01

5hft_dollydag2

De tweede dag van het event. Ik word ietwat gebroken wakker, heb niet heel goed geslapen. Het is nogal wat je te verwerken krijgt, al die indrukken, prikkels, nieuwigheid. Maar ik heb wel zin in de tweede dag.

5hft_sushitime

Na een gezellige borrel loop ik vanavond naar de Albert Heijn in de straat, want ik heb zin in sushi. Ik wil na deze indrukwekkende tweede dag alleen zijn en ik denk dat ik zo veel meer rust vind om beter te slapen. How wrong could I be? Om één uur ’s nachts slaap ik nog niet, wat ik ook probeer: meditatie, een boek lezen, saaie docu kijken…ik ga mijn tas maar alvast inpakken. Gelukkig val ik daarna alsnog in slaap.

02-01

6hft_dollydag3

De laatste dag van het event. Het is toch wat als je met zo weinig slaap moet beginnen aan een nieuwe dag, maar ik voel me redelijk. Ik besluit vandaag rustig aan te doen.

Het blijkt uiteindelijk een dag van openbaring te zijn. En dat maakt dat ik aan het einde van de dag, terug naar huis, me helemaal leeg vol. Bij aankomst in Groningen, zie ik op het perron Peter en Jesse staan. Een hele fijne verrassing! ♥♥♥

Ik ben heel moe, maar zeer voldaan. En, niet geheel onbelangrijk, ik slaap heerlijk vannacht. 🙂

(Wat ‘Dolly Live’ uiteindelijk voor mij oplevert, is teveel om in deze Diary te omschrijven, dus daar komt volgende week een aparte post van. Wat ik wel wil zeggen is dat ik ontzettend dankbaar ben voor deze kans en dat ik heel blij ben dat ik dit heb meegemaakt. Dit event heeft mij heel veel nieuwe inzichten gegeven, niet alleen over mijzelf, maar ook voor mijn bedrijf straks. Sorry, als dit nog wat vaag klinkt, maar ik kom hier zeer binnenkort op terug.)

Blogposts van deze week:
✴ Mindful Monday: het nut van niksen
✴ Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt
✴ Books: januari
✴ Sparks 

2 comments

Add Yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s