It’s your turn!

Nu doe ik iets wat ik zelf best wel spannend vind. Ik ben inmiddels alweer een paar maanden aan het bloggen voor ‘Hurray for Today‘. En omdat ik het blog niet alleen voor mijzelf maak, ben ik heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Vandaar dat ik  uit mijn comfort zone stap en je vraag om jouw mening over mijn blog.

workworkwork

Via een lezersenquête vraag ik jullie feedback. Een enquête klinkt in dit geval groter dan het is. Het zijn acht korte vragen die je anoniem invult en het kost je hoogstens een paar minuten van je tijd. Maar zo help je mij enorm.

Op deze manier wil ik er graag achter komen welke onderwerpen jij leuk vindt, hoe ik mijn blog kan verbeteren of waar jij (meer) over zou willen lezen. Dan kan ik daarmee aan de slag. Zo wil ik dit blog nog aantrekkelijker maken voor jou om te lezen en voor mij om content voor te creëren.

Je vindt de enquête hier.
Alvast bedankt voor het invullen!

Heb je niets met enquêtes, maar wil je toch graag laten weten wat je van ‘Hurray for Today’ vindt? Laat dan hieronder een reactie achter of stuur mij een mail via tineke@hurrayfortoday.com.

1 comment

Add Yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s