Bedrock, het boek

Ik kan wel zeggen dat ik fan ben van Bedrock, een website over duurzaam leven. De oprichters van deze site hebben de overgang gemaakt van digitale artikelen naar artikelen op papier en voilá, zo is ‘Bedrock, het boek’ geboren.

hft_bedrockboek

Het boek is opgedeeld in drie delen: Ik – Zij – Wereld. Elke deel bestaat uit veel verschillende artikelen die elk niet meer dan maximaal vier pagina’s tellen. De artikelen variëren in onderwerpen als liefde, werk, psyche, lichaam, vriendschap, samenleving en familie. Vaak zijn de artikelen gevuld met theoretische uitleg en worden er tips gegeven hoe jij binnen dat onderwerp jouw leven duurzaam en soms ook spiritueel kunt inrichten.

Het boek is gericht op vrouwen. Dus mannen, misschien dat je hier en daar wat artikelen over kunt slaan, tenzij je je graag meer wilt weten over wat vrouwen bezighoudt op gebied van duurzaamheid en spiritualiteit.

Bedrock het boek‘ leest net zo makkelijk als een tijdschrift en je kunt het op elke manier lezen zoals je maar wilt: van begin tot eind of je pakt een artikel wat jij op dat moment het meest interessant vindt.

Wat nou als de hoofdonderwerpen duurzaamheid en spiritualiteit te ver van je bed show is? Dan toch zou ik ‘Bedrock het boek’ erbij pakken, omdat de artikelen heel toegankelijk omgaat met deze onderwerpen, vaak geïllustreerd met veel praktijkvoorbeelden.

Mijn advies voordat je het boek aanschaft: kijk eerst op Bedrock.nl om te zien of de onderwerpen en de schrijfstijl je bevalt. Vind je dat helemaal prima, dan is het boek zeker een aanrader.

Je kunt het boek onder andere hier aanschaffen.
Deze blogpost bevat een affiliate link naar Bol.com. Als je via deze link het product koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Het kost voor jou geen cent meer. Het heeft geen enkele invloed op mijn mening.

2 comments

Add Yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s