Diary Januari #3

Wat heb ik de afgelopen tijd uitgespookt? Mijn week van dag tot dag.

zaterdag 13 januari t/m vrijdag 19 januari

13-01

10-151

stadspark2

Er is er één jarig hoera, hoera. Dat kun je wel zien dat is hij!” Peter is vandaag jarig en wat is een mooiere manier om zo’n dag te beginnen dan met een trainingsloop voor de Marathon van Rotterdam van 20 kilometer. 😉 Hoe dat ging? Dat lees je hier.

1hft_taart

De rest van de dag is er verjaardagsvisite geweest. Mijn witte Tony Chocolonely taart was een hit. Moe, maar voldaan kruipen wij om half twee ’s nachts ons bed in.

14-01 

The day after. Met moeite zijn we uit bed te krijgen. Spierpijn en moe na een lange zaterdag, kruipen we haast de auto in om een verjaardag te bezoeken in Sneek. De dag trekt aan ons voorbij en ik heb ook geen foto’s gemaakt. We zijn blij dat we weer thuis zijn om vroeg ons bed in te duiken. Kom maar op met de rust.

15-01

3hft_bakken

3hft_bananamuffin

Geef mij een paar rijpe bananen en heel wat meer ingrediënten en tadaaa…vegan bananenmuffins naar een recept van ‘Lisa goes Vegan‘. Eigenlijk was het eerste plan om een brood te maken, maar deze zien er toch heel schattig uit. En ze smaken heerlijk!

3hft_navarone

De rest van de dag werk ik aan mijn blog en hang ik boven de boeken voor de coachopleiding. Ondertussen speelt de Nederlandse band Navarone op de achtergrond om mij gezelschap te houden. De dag kan slechter zijn.

16-01

4hft_moby

Een nieuwe dag en met frisse moed begin ik de dag met een rondje hardlopen. Het gaat heerlijk. De rest van de ochtend/ middag spendeer ik met Moby. Heerlijk om zo terug te keren naar mijn middelbare school tijd.

4hft_ondernemingsplan

Dit alles terwijl ik voor het eerst werk aan mijn ondernemingsplan. De bedrijfsnaam is nog niet definitief, al vind ik het best leuk klinken. Heeft wel iets positiefs. Ik heb nog veel te doen voordat dit ondernemingsplan volledig is.

17-01

5hft_pcopschonen

Nadat ik dit filmpje van Sanny Zoekt Geluk heb bekeken, besluit ik mijn laptop op te ruimen. Programma’s die ik zelden gebruik gooi ik eraf en mijn bureaublad onderwerp ik aan een grondige opruimsessie…

5hft_pcleeg

…met dit als resultaat! Heerlijk leeg. Ik merk dat mijn laptop door dit alles meteen een stuk sneller loopt en het opstarten ook behoorlijk minder tijd in beslag neemt. Nice!

6hft_dingendieje

Ik begin in ‘Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt‘. Vanaf het begin ben ik geboeid door wat de Koreaanse zen monnik Haemin Sunim schrijft. Binnenkort een review op dit blog.

5hft_uitje

Vanavond ga ik samen met Peter en een oud-collega naar DOT Groningen. Daar gaan we luisteren naar het album ‘Dark Side of the Moon‘ van de Britse band Pink Floyd. Dit wordt onder begeleiding van (soms vrij psychedelische) animaties getoond in de ronde bioscoop zaal.

5hft_uitje2

Halverwege de film lopen er zelfs een paar mensen de zaal uit, omdat ze misselijk worden van de beelden. Niet omdat het zo goor is om te zien, maar doordat het beeld rondom je heen zit, gaan je hersenen met je op de loop en lijk je te bewegen door de beelden heen, in plaats van dat je stilzit op je stoel. Een gekke en gelijk ook hele toffe ervaring. 🙂

18-01

6hft_webinar

Donderdagochtend alweer. Nadat ik de storm heb getrotseerd tijdens een rondje hardlopen, kruip ik achter de laptop voor een webinar over social media strategieën van Kim Bruining. Heel veel nieuws leer ik zelf niet. Jammer.

5hft_vlogs

Als ik de laatste dingen voor mijn opleiding heb gedaan voor deze week, besluit ik dat het mooi is geweest. Samen met de kitties kruip ik op de bank om wat vlogs te bekijken.

6hft_chips

En dan krijg je weleens trek, dus besluit ik de zak met groente/fruit chips open te trekken. Ik heb wel eens betere groente chips gehad. De combinatie met kaneel en sterrenanijs maakt dat de nasmaak best wel droog is. Niet voor herhaling vatbaar.

19-01

7hft_broodbakken2

7hft_broodbakken

Terwijl ik weer een webinar volg , dit keer van de MARK-academy voor leefstijl coaching, staat er een zonnebloembrood in de oven. Enkel water toevoegen is voldoende en na 50 minuten krijg je dit lieve broodje eruit. Heel lekker luchtig brood, welke niet snel uitdroogt. Aanrader! Klik hier als je dit ook eens wilt uitproberen (#nospon).

7hft_metime

Om de week relaxed af te sluiten laat ik het bad vollopen, gooi ik er een Lush bal bij in en ben ik als een kind zo blij met al het schuim. Samen met een boek is dit mijn eigen spa-momentje. Zo kan het weekend goed beginnen.

Tot volgende week!

Blogposts van deze week:
✴ Mindful Monday: dankbaarheid: wat, hoe en waarom?
✴ The crossroads of should and must
 Road 2 Rotterdam: de eerste trainingsloop
✴ Sparks

1 comment

Add Yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s