Diary Januari #2

Wat heb ik de afgelopen tijd uitgespookt? Een hele productieve week van dag tot dag.

zondag 7 januari t/m vrijdag 12 januari

07-01

1hft_running

Wat een heerlijke ochtend. Het is fris buiten, maar het zonnetje schijnt. Perfect weer om 15 kilometer te gaan hardlopen. Een mooie route staat op de planning en zoals altijd zijn de laatste twee kilometers het zwaarst. Maar we genieten en zijn trots dat we dit hebben gehaald. Klik hier om Peter zijn beschrijving van deze loop te lezen (inclusief bewegende beelden 🙂 ).

08-01

2hft_planning

Weer terug in het ‘normale’ leven. De kerstvakantie is voorbij, de kinderen gaan weer naar school, Peter is weer aan het werk en ik kruip achter de laptop om blogposts te schrijven. En dat gaat heel erg goed. Ik ben er bijna de hele dag mee bezig. Laat die inspiratie maar stromen.

2hft_insta

[Persoonlijk] This is me! Ik ben Tineke, 33 jaar, ik woon in Groningen en ik ben het gezicht achter ‘Hurray for Today’. Al een aantal dagen spoken deze vragen door mijn hoofd: “Wie ben ik op social media en wat wil ik uitdragen?” Ik merkte dat de weg die ik ruim een maand geleden ben ingeslagen, niet helemaal bij mij past. Don’t worry, ik blijf quotes posten, want je kunt veel inspiratie en steun halen uit een krachtige tekst. Maar ik wil mijn profiel persoonlijker maken, dat het beter weerspiegeld wie ik ben en waar ik voor sta. En de eerste stap is nu gezet: een selfie (hoe persoonlijk kun je het krijgen☺️) en ik schrijf weer in het Nederlands. . Positiviteit, geloven in jezelf en in jouw eigen kunnen, besprenkeld met een mindful sausje, dat wil ik vanaf nu laten zien. Maar dat kan niet zonder jullie. Let me know: waarom heb jij besloten mij te volgen? Wat zou jij graag willen zien? Ik heb heel benieuwd naar jullie input. Geniet van je dag 😘 #persoonlijk #gettoknowme

Ook plaats ik de volgende foto en beschrijving op Instagram. Ik voel me hier heel prettig bij en het idee dat ik meer mezelf ben, doet heel erg goed. 🙂

09-01

3hft_running

Vanochtend weer een rondje gedaan. Het gaat super lekker en als de Runkeeper app aangeeft dat dit de tweede snelste vijf kilometers zijn die ik ooit heb gelopen, ben ik heel tevreden.

3hft_agenda

De rest van de dag ben ik weer aan het werk. Ik begin met mijn coachopleiding en zet de puntjes op de i voor het blogje van morgen. Het leukste van vandaag vind ik misschien nog wel mijn agenda pimpen voor deze week. Maakt de boel toch net iets vrolijker en net iets meer ‘me’.

3hft_crossroads

Vanmiddag pak ik het boek ‘The crossroads of should and must’ uit de kast. Deze lees ik in een paar uur uit en ik besluit meteen een blogpost aan te wijden. Deze komt zeer binnenkort online.

3hft_currymadras

Voor het avondeten probeer ik deze vegan curry madras uit. En die is toch een partij lekker! Heel kruidig en vol met groente. Ik voeg ongezoeten cashewnoten toe en kook wat rijst. Nom nom nom, aanrader.

10-01

4hft_cake

Deze ochtend besteed ik aan administratieve dingen en ik bak een runnerscake in een te groot cakeblik (waardoor je dus deze zielige, maar wel hele lekkere cakereepjes krijgt).

4hft_bedrockboek

Vanmiddag begin ik in ‘Bedrock, het boek’. Dokus houdt ondertussen mijn schoot warm.

4hft_lekkerknus

Nadat ik vanavond bij mijn zusje ben geweest, ga ik nog even met Peter tv kijken. Tara wil hier persé bij zijn en besluit een beetje warmte van ons beide over te nemen.

11-01

5hft_running

Wauw, wat een dag! Ik begin vandaag met een stukje hardlopen. Vijf kilometers vliegen onder mijn voeten door en ik voel me helemaal opgeladen om aan de rest van mijn dag te beginnen. Ik ga verder met de coachopleiding.

Nadat ik een aantal uren heb gestudeerd, besluit ik de online training van het UWV te volgen over het starten van een eigen bedrijf. Aan het einde van deze training heb ik een aanvraag gedaan voor een gesprek met een arbeidsadviseur bij het UWV om daadwerkelijk concrete plannen te maken. Waaaahhh!! Ik vind dit reuze spannend, maar voel mij meteen ook heel trots.

5hft_kvk

Hierna heb ik online meteen gekeken bij de Kamer van Koophandel voor het bijwonen van een seminar, waarin veel informatie wordt gegeven over die belangrijke punten waar je als startende ondernemer rekening mee moet houden. Het gaat nu echt beginnen! Ik vind dit zo tof en voel hoe de energie door mijn lijf stroomt. Eindelijk de knoop echt doorgehakt en de eerste stappen gezet.

12-01

6hft_tonytaart

En dan is het alweer de laatste werkdag van deze week. Vanochtend ga ik kort aan de slag met mijn studie en stuur ik nog wat mailtjes rond. Vanmiddag staat in het teken van voorbereidingen treffen voor morgen. Dan mogen we de verjaardag van Peter gaan vieren. Ik mag weer de keuken in duiken om taarten te bakken, zoals deze witte Tony Chocolonely taart (recept vind je hier. Let op! Deze keer heb ik de witte chocoladereep van Tony gebruikt, heeeeeel vervelend 😉 ). ’s Avonds zijn de kinderen weer bij ons thuis en doen we heel rustig aan. Aan het einde van deze productieve week hebben we dat wel verdiend.

Goed weekend!

Blogposts van deze week:
✴ Mindful Monday: mediteren: wat, waarom en hoe?
✴ Visionboard
 Digitale hulp bij mediteren
✴ 3 Inspirerende TED Talks: meditatie

2 comments

Add Yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s