December favorites

Nog maar een paar dagen te gaan en dan zitten we in 2018. Een volle december maand achter de rug. Wat zijn mijn favorieten van de afgelopen maand?
Samenzijn met familie

Waar december vaak om draait zijn de feestdagen zoals Sinterklaas en kerst. Je verwent elkaar met cadeautjes, maar ondertussen is het samenzijn het allerfijnst. En al die verlichting van lampjes en kaarsjes maakt het ook allemaal zo lekker kneuterig. Het is haast jammer dat het maar een paar weken in het jaar is. Dit gevoel zou zo fijn zijn in de rest van het jaar.

Podcasts

podcasts
Een nieuwe verslaving. Tijdens het opruimen van de was, het koken, reizen met de bus… ik doe mijn oortjes in en volg de gesprekken via de Iphone app Podcast. Mijn favorieten op dit moment zijn de podcasts van VetGezellig, Michael Pilarczyk en Patrick Kicken. Waar gaat het over? Vet Gezellig gaat in hun podcasts dieper in op onderwerpen die ook in hun vlogs naar voren komen. Michael Pilazcyk duikt dieper in de onderwerpen waar zijn boek ‘Master you Mindset’ is gebleven en beantwoord onwijs eerlijk de vragen van luisteraars. Patrick Kicken heeft het over leven zonder stress en alles wat daarbij komt kijken, vaak ook met een gast. Het fijne van podcasts is dat je ondertussen iets anders kunt gaan doen en het is entertainment, maar ook meteen heel erg informatief.

Voor degene die ook podcasts luisteren, welke mag ik zeker niet missen?

Netflix

netflixseries

Netflix stond vorige maand ook al op mijn lijstje, maar het mag nu ook niet ontbreken. Peter en ik hebben weer veel series verslonden afgelopen maand:

  • Mindhunter (seizoen 1) waar je terug gaat naar de jaren 70 en je een jonge FBI agent volgt die samen met een collega zich hard maakt voor het ontwikkelen van een programma die profielen opmaakt van seriemoordenaars.
  • Manhunt Unabomber over het opsporen van de man die jarenlang via de post bommen heeft verzonden naar diverse Amerikaanse instellingen.
  • The Sinner waarbij op een drukbezocht strand een vrouw op klaarlichte dag een man dood steekt, maar geen idee heeft waarom ze het heeft gedaan.
  • The Crown (seizoen 2) over de Britse royal family die eind jaren 50, begin jaren 60 overeind proberen te blijven in een snel veranderende wereld.

Expeditie Robinson finale

robinson

Wat een leuk seizoen en wat een spannende finale! Dit seizoen staat bekend om het hele gebeuren bij de Eilandraad. Heel veel sterke mensen werden zonder het te weten weggestemd. Voor velen kwam het als een verrassing. Heel bijzonder. En dan blijven er uiteindelijk drie mensen over die de finale moeten spelen. Dat duurde en dat duurde, maar uiteindelijk heeft Carlos als enige (inmiddels niet meer zo) onbekende Nederlander gewonnen. Heel fijn!

 Hardlopen

hardlopen

Deze maand ben ik weer volop aan het trainen. Heerlijk om drie keer per week mijn schoenen aan te trekken en de kou te trotseren om kilometers te maken. Ik kan dan ook niet wachten tot de lange trainingsloopjes die vanaf januari op het programma staan. Dit alles om de marathon in april 2018 goed te kunnen doorlopen. 🙂

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s