Twee jaar samen

Het was eerste kerstdag, 2015. Het zou het begin kunnen zijn van de gemoderniseerde versie van het lied ‘Flappie’ van Youp van ’t Hek. Maar het was het begin van mijn relatie die ik al twee jaar met Peter mag ervaren.

us

Al twee jaar mag ik met hem samen in het leven staan en sinds een half jaar wonen we ook samen. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn, maar ik voel me heel erg bij hem thuis, bij hem kan ik helemaal mezelf zijn en hij is mijn beste vriend. Ik verheug mij op alle jaren die we nog meer samen zullen gaan beleven. Straks verhuizen naar een plekje die echt van ons tweetjes is en de Amerika reis die over een paar maanden op het programma staat. We hebben al heel veel meegemaakt en we gaan nog zoveel meer meemaken.

I â™Ĩ you!

5 comments

Add Yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s