Master your mindset

Mijn mindset is ten goede veranderd, of, nou ja, een beetje. En dat heeft mij verbaasd. 

Processed with VSCO with f2 preset

Master your mindset is het tweede boek van Michael Pilarczyk. Misschien ken je hem nog wel van vroeger als radio DJ van onder andere Veronica en Radio 538. Door allerlei persoonlijke gebeurtenissen besloot hij te stoppen met zijn carrière bij de radio te stoppen en zijn presentatieklussen bij de televisie. Na enige tijd aan soul searching te hebben gedaan (wat wil ik dan wel in mijn leven?) besloot Michael  zijn leven te wijden aan het geven van workshops en begeleiden van mensen als personal performance teacher.

Hoe hij dat doet en welke boodschap hij verspreidt, dat vind je terug in dit boek.  Het is opgedeeld in vier delen.

  1. Mijn verhaal: het verhaal over de levensloop van Michael Pilarczyk
  2. De filosofie voor succes en geluk: achtergrondinformatie waarop het programma ‘Master your mindset‘ is gebaseerd
  3. Master your mindset: het programma uitgelegd
  4. De strategie: het programma in de praktijk

De manier waarop hij schrijft is zeer toegankelijk, al zijn sommige gedeeltes misschien wat zweverig, het een heeft zeker met het ander te maken. Het mooie van dit programma is dat je het in verschillende situaties in je leven kunt inzetten. Al is het boek erg gericht op het maken van succes en daarmee ook (veel) geld verdienen, Michael heeft in het boek ook aandacht voor mensen die willen stoppen met roken, mensen die fitter willen worden of mensen die meer zelfvertrouwen willen hebben. Doordat het verhaal op zoveel manieren inzetbaar is, spreekt het een groot publiek aan.

Nadat ik het boek voor het eerst had opengeslagen bleef ik bladzijde na bladzijde lezen en aantekeningen maken. Vooral deel twee en drie hebben mij veel inzichten gegeven. Op de een of andere manier voelde ik mij door het boek heel erg gesteund in de weg die ik nu aan het bewandelen ben. Want ik ben nu op het punt in mijn leven beland dat ik op zoek ben waar mijn hart ligt, zowel op gebied van carrière als privé. Het geeft mij zelfvertrouwen om door te zetten en ik heb nu een aantal tools gekregen om een duidelijker beeld te scheppen wat ik graag voor mijzelf en mijn omgeving zou willen waarmaken in het komende jaar. Wat dat betreft komt het boek op precies het goede moment.

Je toekomst wordt elke dag korter. Dit leven heeft een deadline!
~

Doe wat je leuk vindt, volg je hart en leef vanuit je innerlijke verlangen, je passie.
~

De werkelijke kwaliteit van je leven is een reflectie van je emoties. Welke betekenis jij geeft aan jouw emotie is allesbepalend voor de actie die je zult ondernemen.
~

Volg je hart en het leven zal je belonen.
~

Je denkwijze bepaalt je persoonlijkheid.
~

Ik kan dan ook niet anders dan heel enthousiast zijn over het boek. Werken aan jezelf, vanuit jezelf. Leef je mooiste leven en geniet.

Wat zou jij doen als geld en tijd geen issue zijn?
Leef je dan vanuit je passie, of vanuit zekerheid?

Master your mindset is onder andere hier verkrijgbaar.
Deze blogpost bevat een affiliate link naar Bol.com. Als je via deze link het product koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor.  Het kost voor jou geen cent meer. Het heeft echter geen enkele invloed op mijn mening. Dank je wel voor je begrip.

5 comments

Add Yours
  1. loesjezaakjes

    Het lijkt me een interessant boek. Ik zou zelf een boek schrijven, moest geld geen probleem zijn of een opleiding volgen aan de universiteit of illustratrice worden of een hondenasiel voor windhonden beginnen 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s