The Warrior’s Reminder

Wat het lezen van Michael Pilarczyk’s ‘Master your Mindset‘ belletje doet rinkelen naar iets wat al jaren op de achtergrond onderdeel uitmaakt van je leven.

Voor degene die mij al langer online volgen hebben het volgende misschien een paar jaar geleden op mijn vorige blog ‘Simply Me Diary’ voorbij zien komen. Gisteren zat het ineens terug in mijn hoofd, nadat ik de laatste regels van het boek ‘Master your Mindset‘ had gelezen. Meer over dit boek zal ik trouwens volgende week met jullie delen.

Waar ik het over heb kwam ik jaren geleden tegen in een tijdschrift. Het was het gedicht ‘The Warrior’s Reminder‘ geschreven door de Amerikaanse artiest Erykah Badu. Ik woonde toen nog thuis bij mij ouders toen ik het gedicht voor  het eerst las en kan mij nog herinneren hoe krachtig ik deze regels vond. Ik besloot het gedicht uit te knippen en heb het daarna in een lijstje gedaan. Het heeft vervolgens een aantal jaren op mijn kamer gehangen. Door verhuizingen ben ik het in de loop van de tijd kwijtgeraakt, maar ik heb het nooit kunnen vergeten.

I am awake
My mind is free
I am Creative
I love myself
My will power is strong
I am Brave
I practice patience
I don’t judge folks
I give not to receive
I don’t expect
I accept
I listen more than I talk
I know I’ll change
I know you’ll change
I’ll hold on one more day
I start over when necessary
I create my own situations
I am cosmic
I don’t have the answers
I desire to learn
I am the plan
I am strong
I am weak
I want to grow
I know I will
I take on responsibility
I hide myself from no one

I’m on my path
Warriors walk alone
I won’t let my focus change
Taking out the demons in my range…

~ Erykah Badu

Fijn weekend! 

1 comment

Add Yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s