Diary December #1

Wat heb ik de afgelopen tijd uitgespookt? Mijn week van dag tot dag.

zaterdag 2 december t/m vrijdag 8 december

02-12

Het is ontzettend koud en om niet de hele dag binnen te zitten, besluiten wij de auto te pakken en samen met de kids een stukje te gaan rijden. De omgeving verkennen rondom de plek waar ons toekomstige nieuwe huis staat. Zo zien de kids ook waar we misschien komen te wonen.

1h4t_bus

1h4t_goi

1hft_coco

Nadat we thuis geluncht hebben gaan we met de bus richting de binnenstad. De kids mogen gaan schaatsen op de overdekte schaatsbaan op de Grote Markt. Terwijl zij met vallen en opstaan zichzelf heer en meester zien op de ijsbaan, genieten Peter en ik van een kopje warme chocolademelk. Na een uur zijn de kinderen er wel klaar mee. We gaan weer terug naar huis. Waar het wachten is op een teken van Sinterklaas, want er staat een pakjesavond op het programma.

1hft_pepernoten

1hft_kado

1hft_katzak

De Goedheiligman is dit jaar weer goed voor ons geweest. We worden verwend met fijne cadeautjes en de katten vinden de jutezak erg interessant. Een mooie avond.

03-12

2hft_pindasoep

2hft_monopoly

Ik.Ben.Moe. Ik stap uit bed en ik merk dat de drukte en de spanning van vorige week er flink in heeft gehakt. Ben moeilijk vooruit te branden en mijn humeur is niet al te best. Na het maken van een pindasoepje (recept binnenkort op dit blog) gaan we aan de slag met het nieuwe Monopoly spel. Dit zorgt in elk geval dat de tijd snel voorbij gaat. Ik duik vanavond vroeg mijn bed in. Welterusten!

04-12

Vanochtend op tijd mijn bed uit, want er staat een controle in het ziekenhuis op de planning. Een standaardprocedure die plaatsvindt vier weken na mijn ooroperatie. De KNO arts is tevreden met hoe het oor zich herstelt. Ik hoef in februari pas weer terug te komen.

3hft_letter

Na de weekboodschappen, kruip ik achter de laptop om te werken aan een aantal blogposts. Voelt goed om ergens mee bezig te zijn en zo regelmaat in mijn dag te hebben. Ondertussen begin ik aan mijn ‘chocoladeletter’. Wat een heerlijke maandag is dit! 😉

05-12

4hft_lopen

Vanochtend voor het eerst in ruim vier weken mijn hardloopschoenen aangetrokken. Op een rustig tempo heb ik iets meer dan 5 kilometer gelopen en ik ben toch een partij trots op mezelf. Ook al ben ik nog niet op mijn oude niveau, het voelt zo lekker om weer een stukje te hebben hardgelopen. Ik besluit er meteen een blogpost aan te wijden.

4hft_haar

Na een welverdiende douche is het tijd om weer de deur uit te gaan. Op naar de kapper. Met vers gemillimeterd haar kan ik de komende weken weer een stukje vooruit. Hello! Na mijn kappersbezoek trek ik ook snel een andere trui aan. Al die kriebelhaartjes!

06-12

5hft_studie

5hft_kracht

Vandaag lees ik ‘De kracht van het Nu’ uit. Een dagje zelfstudie. Mijn smartphone staat op stil en ‘niet storen’. De thee is haast niet aan te slepen en de notities vliegen mij om de oren. Het blijft een interessant boek, zeker als je het voor de tweede keer leest. Binnenkort een review op dit blog.

5hft_toneel

5hft_guido

Vanavond gaan we naar de Stadsschouwburg waar we een oudejaarsconference bekijken van Guido Weijers. Wat hebben wij een leuke avond. Heerlijk!

07-12

6hft_lopen

Vanochtend weer een kleine 5 km gelopen. Maar wat had ik het moeilijk! Er staat een hele stevige wind en omdat ik nog niet zo fit ben, qua conditie, moet ik er veel moeite voor doen om mijn rondje te voltooien.

Na een welverdiende douche ga ik aan de slag met een aantal blogposts. Tussendoor doe ik een paar Marktplaats pakketjes op de bus. De verkoop van de spullen gaat niet zo snel als gehoopt, maar alle kleine beetjes helpen.

08-12

7hft_toestel

7hft_triggerfinger

Ik maak vanochtend mijn blogpost af over mijn hoortoestel ervaringen tot nu toe (zie link hieronder). Kan er alleen maar positief over zijn. En wat is het fijn als op de achtergrond Ruben in mijn oor schreeuwt met z’n bandje Triggerfinger. Nice!!

7hft_tim

Een groot deel van de middag ben ik bezig met plannen voor mijn blog aan het uitzetten voor volgend jaar. Heerlijk om daarover te brainstormen met mezelf. Om daarna op de bank te kruipen en ‘De gedichten van de broer van Roos‘ van Tim Hofman te lezen. Leuk boekje 🙂 .

Blogposts van deze week:
✴ Mindful Monday: gedachten zijn geen feiten
✴ On the run
 Boekje waar je blij van wordt
✴ Say hello to my little friend

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s