Diary November #5

Wat heb ik de afgelopen tijd uitgespookt? Mijn week van dag tot dag. zaterdag 25 november t/m vrijdag 1 december

25-11

Ons huis staat op Funda! Naast het feit dat we huizen aan het bezichtigen zijn, is het verkoopproces van ons huis ook aan de gang. Vandaag staat het dus online. Ik ben zo benieuwd hoeveel mensen erin geïnteresseerd zullen zijn. Omdat een bezichtiging binnenkort kan plaatsvinden heb ik vanochtend de kastjes in de keuken nog even wat extra schoongemaakt. Alles voor die goede eerste indruk.

Vanaf 10.00 uur volg ik een webinar over het inzetten van social media voor coaches. Ik ben hierin gestapt met het idee om tips te krijgen voor het creëren van een groter bereik via Facebook en Instagram voor mijn blog. Aan het einde van de webinar mag ik de trotse winnaar zijn van een boek. Dat is mooi meegenomen. 🙂

Tijdens deze webinar wordt er ook aandacht besteedt aan een binnenkort te volgen coachopleiding. Deze spreekt mij heel erg aan, maar ja, het kost ook geld. Ik zit te twijfelen of ik het wel moet doen. Zal er een nachtje over slapen.

1hft_pizza

De rest van de dag is een schoonmaakdag, welke we afsluiten met zelfgemaakte pizza en een aantal afleveringen van seizoen 7 alweer van ‘The Walking Dead‘.

26-11

2hft_opl

Wat heb ik een onrustige nacht gehad. Van 3 tot 5 uur heb ik wakker gelegen, vanwege drie dingen: de verkoop van ons huis, de aankoop van een nieuw huis en de coachopleiding (zal ik wel of zal ik niet?). Nog wel in slaap kunnen vallen om uiteindelijk tot 9 uur nog te slapen. Bij het wakker worden weet ik het: ik ga me opgeven voor de coachopleiding. Direct na het ontbijt ben ik achter de computer gaan zitten. Nu mag ik vanaf 8 januari beginnen. Wauw! Ik voel me energiek en meteen ook trots dat ik deze keuze heb gemaakt!

Een deel van de middag ben ik bezig met de blogpost voor morgen. Het uitzoeken, nalezen en het in eigen woorden brengen vind ik zo leuk om te doen. Het zet mijn creatieve brein aan. 🙂

2hft_f1

Om 14.00 uur zitten we weer voor de buis voor Formule 1, maar wat is dit een saaie race. Er gebeurt heel weinig. Halverwege de wedstrijd gaan we over naar het kijken van een paar afleveringen van ‘The Walking Dead’ (jup, what else?).

27-11

3hft_rap

3hft_rap2

Vandaag zit ik in een opruimmodus. De zolder moet eraan geloven. Een grote vuilniszak en ik zijn voor even de beste vrienden. De stapel wat ik op Marktplaats wil zetten wordt steeds groter. Ik kom nog een paar oude schoolrapporten tegen van groep 3 en groep 4. Leuk om terug te lezen.

Na nog even aan mijn blog te hebben gewerkt, ga ik begin van de middag op de fiets richting de supermarkt om boodschappen te doen voor deze week. Pfff, ook al is het een klein stukje, er staat een hele harde wind. Dan merk je bij thuiskomst hoe slecht het is met je conditie.

28-11

4hft_boek

Dan gaat de deurbel. Een pakketje wordt afgeleverd en dat kan haast maar een ding zijn: het boek komt binnen welke ik afgelopen zaterdag heb gewonnen bij de webinar. Weer eentje op mijn to-read lijstje.

4hft_pompoen

4hft_pompoen2

’s Avonds maak ik pompoen uit de oven met couscous, munt en geitenkaas. Peter vindt het niet zo’n succes, want geitenkaas is echt niet z’n ding. Wat betekent dat ik genoeg overhoud voor de lunch van morgen. 😉

29-11

5hft_marktplaats

Vandaag is het tijd om actie te ondernemen. Een grote stapel kleding en wat spullen van zolder zet ik op de foto om vervolgens alles op Marktplaats te zetten. Voordat het op de foto en op de site staat ben ik bijna twee en een half uur verder. Maar dan staat het er allemaal erop en heb ik al snel de eerste reacties binnen.

5hft_70s

5hft_dokus

’s Avonds gaat Peter met een collega de stad in om voorbereidingen te treffen voor een kerstborrel van het werk. Ik zit alleen thuis, dus trakteer ik mezelf op een kleine marathon van ‘That 70s show‘ en ligt Dokus klem tussen mij en de armleuning van de bank. Lekker knus.

30-11

6hft_lunch

Ik moet vanochtend verplicht het huis uit. Er staan maar liefst vijf (!!) bezichtigingen gepland voor ons huis. Ik ben heel benieuwd hoe deze bezichtigingen zullen gaan. Om de tijd te doden besluit ik de binnenstad in te gaan voor de laatste Sinterklaas kadootjes. Ook ga ik nog even bij mijn zusje in de winkel langs, gewoon even bijkletsen en een bakkie doen.
Daarna alleen lunchen bij Denderz, waar ik geniet van een heerlijk speltbroodje met gegrilde groente en gorgonzola. Nom nom nom.

6hft_toetje

Om twee uur ben ik weer thuis en ruim een uur later krijg ik een appje van Peter dat er twee mensen hebben geboden op het huis. Wat?! Het huis staat nog niet eens een week te koop! Heel bijzonder. Dit resultaat vieren we klein met een gebakje met ijs als toetje. Wat een dag!

6htf_witlof

Maar voordat we aan het toetje beginnen, zet ik een andere taart op tafel: een hartige witloftaart, met kruidenkaas, ui en bladerdeeg. Heel lekker en ontzettend vullend.

01-12

Vanochtend ga ik weer de stad in. Dit keer om een apparaatje op te halen die een heel verschil gaat maken in mijn dagelijks leven, tenminste dat hoop ik. Ik ga naar Specsavers om een hoortoestel op te halen voor mijn linkeroor. Na een korte uitleg en het instellen van het toestel, mag ik het apparaat  in mijn oor plaatsen. BAM! Zo ervaar ik het geluid om mij heen. Ik hoor mijzelf heel hard praten en alle andere geluiden om mij heen ook. Er gaat een wereld aan geluid voor mij open. 🙂

Na een bezoekje aan de audicien ga ik naar Pearle voor een oogmeting en een nieuw montuur. Hier slaag ik met vlag en wimpel, want mijn ogen zijn iets verbeterd (al zie ik zonder bril of lenzen nog steeds heel weinig, maar wie het kleine niet eert….) en ik zoek een leuk montuur uit. Over twee weken mag ik het ophalen. 🙂

Aan het einde van de dag is het huis formeel verkocht! Er moet nog een handtekening worden gezet door de kopende partij, maar er kan weinig fout gaan (of ben ik nu de goden aan het verzoeken? 😉 ). Een super begin van het weekend.

Blogposts van deze week:
✴ Mindful Monday: mindful de december maand door
✴ Mindful koken en favoriete recepten van november
 November favorites

 

2 comments

Add Yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s