November favorites

De een na laatste maand van het jaar is alweer voorbij. Whaah! Wat gaat dat snel. Wat zijn mijn favorieten van de afgelopen maand?

geurkaarsen

Geurkaarsen
De dagen worden steeds korter, en dan is het heerlijk om de sfeer in huis een boost te geven met kaarsjes. Samen met een heerlijke geurkaars. Kom maar op met die donkere dagen.

netflix

Netflix
Met het verplicht moeten herstellen na mijn ooroperatie heb ik de eerste week niets kunnen doen. Dus heb ik best een flinke tijd kunnen spenderen aan Netflixen. De serie ‘Glow‘ heb ik in een kleine twee dagen uitgekeken (10 afleveringen van elk een half uur is prima te doen) en ik ben begonnen aan  ‘American Horror Story’. Deze serie doe ik echt in korte brokjes, het blijft anders zo lekker in je hoofd zitten. Weird mindgames.

1hft_rummi

2hft_risk

Spelletjes
Peter en de kinderen spelen regelmatig kaart- en bordspelletjes en sinds twee weken ga ik ook mee in die flow. Het heeft iets knus en de tijd vliegt voorbij. Daarnaast word je er ook zo lekker fanatiek van als je merkt dat het spel jouw kant op gaat. 😉

tea

Kruidige thee
Chai, gember, kaneel, it’s the time of the year voor heerlijk kruidige theesoorten. Mijn favoriet op dit moment is de ‘Joy of Tea’ serie van Pickwick en dan in het bijzonder de smaken ‘Spicy Chai‘ en ‘Ginger spices‘ en ‘Green Jasmin‘. Dit laten trekken in mijn grote halve liter theemok. Dat maakt het wegkruipen op de bank met een goed boek helemaal compleet.

thinkhappybandje.JPG

‘Think Happy’ armbandje
Het zit weer om mijn pols. Een paar jaar geleden had ik er ook eentje (zie bovenste foto, midden), maar die was door het dag in-dag uit dragen versleten. Het touwtje stond op het punt om te knappen.
Ik zie dit armbandje als een reminder om positief in het leven te blijven staan. De boodschap op het ‘muntje’ is heel simpel, maar dat is ook meteen de kracht: ‘Think happy’. En dat je met de aanschaf van dit armbandje ook meteen een goed doel steunt is extra meegenomen. (Klik hier voor meer informatie over het armbandje en om het te kunnen aanschaffen).

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

1 comment

Add Yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s