Diary November #4

Wat heb ik de afgelopen tijd uitgespookt? Mijn week van dag tot dag. 

zaterdag 18 november t/m vrijdag 24 november

18-11
1hft_mandalaclose

1hft_mandala
Zo zit je om kwart voor 9 ’s ochtends al met een kleurboek voor je neus en ben je tegen half 12 ‘ineens’ klaar. Dat is het begin van deze zaterdag. De uren vliegen voorbij en het resultaat is altijd anders dan je had verwacht. Ik word er heel ontspannen van, al zorgt het ook voor kramp in de vingers.

1hft_sint
Rond 12.00 uur zetten we de TV aan voor de intocht van Sinterklaas. Dit gaat natuurlijk samen met warme chocolademelk met slagroom en de nodige pepernoten.

1hft_rummi

Het plan om de intocht in de stad te gaan bekijken laten we schieten, want wat is het nat en koud buiten! Dus is het tijd om samen spelletjes te spelen. Van Ligretto (een heel snel kaartspel) tot aan een ouderwets potje Rummikub. Wat een heerlijke zaterdag!

19-11
2hft_risk
Het is zondag en ook vandaag blijven we lekker thuis. Ik maak alvast een grote pan groentesoep voor vanavond. De rest van de dag spenderen we aan een spelletje Risk. Nog nooit eerder gespeeld en als je missie is om alle legers van de beste speler te moeten verslaan, nou, dan is het gedoemd te mislukken.

2hft_kitties

Tara en Dokus spenderen hun tijd op de vensterbank. Lekker warm boven de verwarming, maar met de nodige ‘personal space’.

20-11
3hft_dokus

Vandaag werk ik aan een aantal blogposts, waarbij Dokus mij gezelschap houdt.

3hft_purpuz

Ook maak ik vandaag een start in de Purpuz planner. Ik heb het gevoel (en ik hoop dat ik dit lang mag blijven vasthouden) dat 2018 mijn jaar wordt. Nu alleen nog bedenken wat mijn grote doel wordt voor het komende jaar en hoe ik dit in de praktijk kan uitvoeren. Ik hoop met deze planner een goede tool in handen te hebben om hierin overzicht te krijgen. Binnenkort meer over deze planner op mijn blog.

3hft_druppels

Vandaag ook de laatste dag voor het druppelen van mijn rechteroor. Het gaat de goede kant op. Ik hoor nog steeds niet goed, dat zal ook nog wel even duren wil dat verholpen zijn, maar ik ervaar gelukkig geen pijn meer.

21-11
4hft_musicpost
Een hele tijd bezig met het vormgeven van mijn blogpost voor morgen. Soms heb je het wel eens dat je iets hebt geschreven waar je niet helemaal achterstaat. Het voelt gewoon niet goed. Dus heb ik mijn eerder geschreven post voor morgen verwijderd en ben ik begonnen met nieuwe post. Hier heb ik toch een plezier aan gehad. Al die liedjes terug luisteren en alle herinneringen en gevoelens die erbij komen kijken. Heel persoonlijk, maar vast wel herkenbaar.

22-11
5hft_flow
De week is weer doormidden. Naast wat huishoudelijke klussen doe ik het vandaag rustig aan. Ik voel me moe en mijn slechte gehoor zit vandaag heel erg in de weg. Dat maakt me ietwat grumpy. Vanmiddag kruip ik op de bank met het Flow Vakantieboek. Dit lag er al maanden, maar vandaag in een keer doorgelezen. Ik ben weer wat nieuwe inzichten rijker.

5hft_flowpaperbook

5hft_flowmind

Er wordt een pakketje bezorgt met de nieuwe Flow Book for Paper Lovers. De knutselaar in mij maakt een salto. Al die verschillende papieren en stickers en nog meer goddelijke papergoodies. Super nice! Dit boek komt samen met het Engelstalige Mindfulness boek van Flow. Kom maar op met de inspiratie voor artikelen en levenswijsheden!

23-11
Ik zit vandaag in een lekkere schrijfflow. Het ene na het andere idee zie ik op het scherm van mijn laptop ‘tot leven komen’. En dat voelt fijn na zo’n dag als gisteren.

6hft_dokus

Ondertussen heeft Dokus zijn intrek genomen in de doos, waarin gisteren mijn Flow bestelling werd bezorgt. Katten en dozen, het blijft een top-combinatie!

6hft_flowers

Kijk eens hoe mooi! Een knop van een lelie is uitgekomen. Zo van, ‘tadaaaa hier ben ik dan!’ De (kleine) wonderen van de natuur, fijn om daarbij stil te staan. 🙂

24-11
Vanochtend weer een spannend moment. We hebben een huis onderworpen aan een tweede bezichtiging. Dit keer samen met een aankoopmakelaar. We blijven positief over de woning en zijn dan ook blij dat de makelaar dit beaamt. Nu is het wachten tot de aankoopmakelaar de laatste stukken over de woning heeft ontvangen, want dan gaan we over tot het bieden op het huis. Zal het dan echt?

7hft_mandalaclose

7hft_mandala

De rest van de dag ademen we flink uit en laten we alles goed bezinken. Er worden nog wat Sinterklaas aankopen gedaan, waarbij Peter zichzelf ook even flink heeft beloond met een Sonos Playbar (waar ‘Black Friday‘ wel niet goed voor is 😉 ). Ik ga de tweede mandala van deze week af kleuren.
’s Avonds kijken we de film ‘Gangs of New York’ en dan besluiten we vroeg op bed te gaan. Het was een enerverende dag.

Blogposts van deze week:
✴ Mindful Monday: 6 manieren om je negatieve gedachten te doorbreken
✴ Music was my first love
 I have too much sh*t in my life!

 

2 comments

Add Yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s