Diary

Diary November #3

Wat heb ik de afgelopen tijd uitgespookt? Mijn week van dag tot dag. 

zaterdag 11 november t/m vrijdag 17 november

11-11

1hft_ikhebgeenzin

1hft_buddies

De elfde van de elfde. Hier geen carnaval in het vooruitzicht, zitten we toch net iets te noordelijk voor, maar het is wel tijd voor Sint Maarten. Vandaag doen we niet veel bijzonders. Ik begin in het boek ‘Ik heb geen zin‘ van Annemerel de Jongh, welke ik halverwege de middag al weer uit heb. Samen met de kitties hang ik wat op de bank. Het is een beetje een herhaling van de hele vorige week.
’s Avonds komen mijn moeder en haar vriend langs om te checken hoe het met de patiënten gaat. We krijgen een heerlijk fles met Celebration chocolade. Heel vervelend als je ziek bent 😉 .

12-11
Het wordt tijd om het huis een beetje op te ruimen en op te frissen. Aanstaande woensdag komt er een fotograaf langs om het huis op beeld te zetten, want we zetten het huis te koop! Heel spannend en ook een beetje gek, want zolang woon ik hier nog niet eens. Maar het is wel een fijn idee om met z’n tweetjes op een andere plek helemaal eigen te maken. Ik besluit de voordeur een likje grondverf te geven, zodat ik het morgen de eerste laag witte verf overheen kan rollen. Tsja, je moet er wat voor over hebben.

De rest van de dag is het Walking Dead tijd en om 17.00 uur schakelen we over naar Ziggo voor de GP F1 van Brazilië. Helaas doet Max het vandaag niet zo best als voorgaande races. Omdat ik er zin in heb en we het wel hebben verdient, laten we sushi naar huis brengen. Heerlijk!

13-11

2hft_bloggen

2hft_zonaanbidder
De eerste laag witte verf zit op de deur. Het is lang niet naar mijn zin en ik kan eigenlijk niet wachten tot er nog een laag op kan, maar ik moet mij inhouden. Ondertussen weer wat spullen opruimen in huis en daarna op de bank wat blogjes lezen, terwijl ik wordt omringd door Dokus en Tara. Life is good!

14-11

3hft_flappie
Vanochtend op tijd mijn bed uit, omdat ik voor negen uur in het ziekenhuis moet zijn. Gelukkig maakt Peter mij wakker, want ik heb mijn wekker niet gehoord (damn you, ears!). De controle is goed en de KNO arts verwijderd de hechtingen achter mijn oor. Over drie weken ga ik opnieuw naar het ziekenhuis voor check-up.

De rest van de dag besteed ik opnieuw aan opruimen van het huis en bijkomen op de bank.

15-11
Nadat de stofzuiger door het huis is geweest en de laatste spullen zijn opgeruimd, wordt het huis overgenomen door zowel de fotograaf als degene die het huis op meet voor een plattegrond. Ik hoef niets meer te doen en binnen een uur zijn ze weg. Voordat ze zijn vertrokken heb ik een eerste blik mogen werpen op de foto’s. Gek om het huis op deze manier te zien.

’s Middags blijven we in de verhuissfeer, want we hebben twee bezichtigingen gepland staan bij potentiële huizen. Ik merk dat ik het best wel een beetje spannend vind. Een van de twee huizen schieten we meteen af, veel te klein. De ander willen we graag nog een keer bezichtigen met een expert erbij. Oew, spannend.

4hft_courgetti

4hft_courgetti2

Vanavond eten we lekker licht met een Courgetti recept uit Chicks Love Food Skinny six kookboek. Op de foto’s ziet het er niet heel aantrekkelijk uit, maar geloof me, het is heel lekker. Recept deel ik natuurlijk binnenkort op het blog.

16-11

5hft_bloggen
Hoera, ik heb vannacht doorgeslapen (meer info? Klik hier.). Ik denk dat de oordruppels hun werk goed doen en voel me ook gelijk een stuk fitter. Na wat huishoudelijke klusjes even op de bank hangen en daarna weer aan de slag. Ik ga voor het eerst in anderhalve week weer aan tafel zitten en wil aan de slag. Voelt fijn om mezelf weer fitter te worden.

4hft_tvblog

Ik ben vandaag de hele dag alleen thuis. Peter gaat na het werk uiteten met collega’s, dus mag ik mezelf tot in de avond gaan vermaken. Stiekem vind ik dat helemaal niet erg, kan ik lekker lang vlogs op YouTube kijken (vindt Peter niks aan). Al is het wel weer fijn om vanavond weer gewoon naast hem te liggen.

17-11
Hoe goed ik mij gisteren voelde, hoe onzeker voel ik mij vandaag. De dag begint niet al te best met een discussie thuis. Daarna moet ik een formulier invullen van het UWV in verband met mijn ziektemelding in combinatie met mijn WW uitkering. De spanning grijpt mij om de keel en de onzekerheid reist de pan uit. Pff, gaan we weer. Ik besluit alles van mij af te schrijven. Soms gaat het gewoon even niet goed.

6hft_krachtnu

Nadat ik alles van mij af heb geschreven kom ik iets tot rust. Vanmiddag start ik weer eens in het boek ‘De kracht van het Nu‘ van Eckhart Tolle. De inhoud van dit boek geeft  meer inzicht in mijn state of mind van vandaag. Daarnaast geef het mij inspiratie voor artikelen op dit blog. Stay tuned 😉 .

6hft_dokus

6hft_buddies

6hft_70s

Aan het einde van de middag besluit ik een paar afleveringen van ‘That 70s show‘ te kijken op Netflix. Te flauw voor woorden, maar het blijft leuk om naar te kijken.

Blogposts van deze week:
✴ Mindful Monday: Weg met die automatische piloot.
✴ Lend me your ears… (ziekenhuis verslag)
✴ When I am offline, I enjoy…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s