Diary November #2

Wat heb ik de afgelopen tijd uitgespookt? Mijn week van dag tot dag. 

zaterdag 4 november t/m vrijdag 10 november

04-11
Het is mooi weer dus besluiten Peter en ik met de kinderen in de auto te stappen om een stukje te rijden om rond te kijken voor huisjes. Jawel, na een gesprek met familie twee weken geleden (iets met wel of niet verhuizen vanwege lage hypotheekrente en zo, best zakelijk gedoe) gaan we ons oriënteren op de woningmarkt. We slagen niet, maar wel leuk om zo om ons heen te kijken wat mensen te bieden hebben.

’s Avonds gaan we naar het huwelijksfeestje van mijn zusje. Ze mag zich nu de ‘vrouw van’ noemen en is de eerste van de zussies die getrouwd is. Best gek eigenlijk en ook meteen zoiets van man, wat zijn we ineens volwassen. Ik heb helaas geen foto’s gemaakt. Het was vooral een gezellig samen zijn met familie.

05-11

1hft_tomatosoup
’s Middags komen mijn zwager en schoonzusje langs, wat altijd weer gezellig is en hebben we al wat voorpret op de feestdagen die volgende maand op de planning staan. De rest van de dag doen we niet heel veel. Voor het avondeten maak ik verse tomatensoep met basilicum. Het is een lekker luie zondag en het is oké.

06-11

2hft_workworkwork
Er staat een productieve dag op het programma. Ik ben aan druk bezig met artikelen schrijven voor dit blog, want ik moet een beetje vooruit werken als ik drie artikelen online wil hebben voor deze en volgende week. Morgen word ik namelijk geopereerd aan mijn rechteroor en het revalideren kan twee kanten op gaan. Om het zekere voor het onzekere te hebben, doe ik nu een beetje meer. Kan ik me vanaf morgen helemaal focussen op het herstel.

2hft_rdr

1hft_facebookfilter

De rest van de dag is ontspannen. RuPaul’s Dragrace kijken en wat spelen met Facebook gezichtsfilters. Je moet toch wat 😉 .

07-11

3hft_hospital
Vanochtend word ik om tien uur in het Martini ziekenhuis verwacht. Pfff, ondanks dat ik deze operatie al twee keer eerder heb ondergaan, toen aan mijn linkeroor, merk ik dat de spanning wel aanwezig is. Peter is erbij om mij te ondersteunen tot ik daadwerkelijk word opgehaald om geopereerd te worden. Een uitgebreider verslag zal ik komende week delen op dit blog.

08-11
Na een onrustige nacht met veel nadenken en niet weten hoe ik moet liggen, komt de dokter vanochtend rond 8 uur voor een controle. Alles lijkt in orde en ik mag een uurtje later naar huis. Omdat Peter vandaag wordt geopereerd aan zijn knie (zie hier zijn verslag) word ik door Minke opgehaald. Rond een uur of tien ben ik thuis. Het wordt een dag van op de bank liggen en tv kijken. Ik lig tegen 21.00 uur al op bed, ben helemaal kapot. Een goede nacht volgt.

09-11
Vandaag wil het allemaal niet zo goed. Mijn hoofd werkt niet mee en mijn humeur is niet echt iets om over naar huis te schrijven. Voel me klote. Dat ik heel slecht hoor werkt ook niet echt mee. Meer dan tv kijken zit er vandaag niet in. Ik ga weer om 21.00 uur op bed.

10-11

3hft_blog
Voel me vanochtend iets beter dan gisteren al ben ik vannacht wel een keer wakker geworden vanwege pijn aan mijn oor. Met twee paracetamol ben ik gelukkig weer snel in slaap gevallen en werd ik uiteindelijk om 8.15 uur wakker.
Na een douche (from the neck down, want mijn oor mag absoluut niet nat worden), kleed ik mij vandaag om in een spijkerbroek en een trui. Geen zin om weer een dag in hoodie en trainingsbroek rond te hangen. Na een ontbijtje ga ik het internet op. Blogjes lezen, zelf wat schrijven en vooral verstand op nul zetten. Tara kan het niet laten om mij te vergezellen, op haar eigen manier.

3hft_nyp
En dan wordt er ineens aangebeld. Een pakketje?! Whaaah, onze New York Passes zijn bezorgd. Deze hebben we afgelopen woensdag online besteld en zijn nu al binnen! Weer een stapje dichterbij de USA trip.

3hft_walkingdead

De rest van de dag kijken we tv en zo gebeurt het dat we seizoen 4 van The Walking Dead bijna uit hebben gekeken. Gaat hard.

Blogposts van deze week:
✴ Mindful Monday: drie korte oefeningen
✴ On a ‘kringloop’ mission
✴ ‘Geluk is besmettelijk’ tag

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s