‘Geluk is besmettelijk’ tag

Een paar weken geleden werd ik door Annelies van het blog Leve Lieze getagd om de ‘Geluk is besmettelijk tag’ in te vullen. En wie ben ik om tegen haar verzoek in te gaan. Let’s go!

Ben je zelf soms eens op zoek naar wat meer geluk?
Geluk mag altijd mijn kant opkomen, maar ik ben heel blij met het leven wat ik nu leef. Ik ben gezond, heb een hele fijn relatie met Peter en een goede band met vrienden en familie. Als ik toch een puntje zou moeten noemen, dan zou ik graag wat geluk willen ervaren in de zoektocht naar een nieuwe baan. Maar met de kleine stapjes die ik tot nu toe heb gezet ben ik al een heel eind gekomen.

Wat maakt jou gelukkig?
damloop2017
Als mensen in mijn omgeving zich op hun gemak voelen en dat het goed met ze gaat op lichamelijk en geestelijk gebied. Daarnaast word ik heel gelukkig van lekker eten, een goed gesprek, samen een serie kijken of lezen in een goed boek. Ik kan ook heel gelukkig worden van hardloopevenementen, zeker het moment dat je over de finishlijn komt en je weer een doel hebt doorgestreept.

Maak jij anderen al eens gelukkig en op welke manier doe je dat dan?
Dit doe ik het liefst van allemaal. Misschien soms wel teveel, dat ik anderen op de eerste plek zet en mezelf daarbij wel eens vergeet.
Wat voorop staat is dat ik een leuke tijd met anderen wil hebben en dat kan door met elkaar af te spreken, voor anderen te koken (maak ik mezelf ook meteen heel gelukkig mee 😉 ) en samen eropuit te gaan. Dan is het genieten van elkaars gezelschap.
Maar ook aan anderen laten weten dat ik voor hun klaar sta.

Wat ga jij doen om jezelf/ anderen gelukkiger te maken?
Niet om naast mijn schoenen te gaan lopen, maar ik denk dat ik al heel goed bezig ben mezelf en anderen gelukkig te maken. Ik doe mijn best 🙂 .

Als je één boek of film over geluk zou mogen aanraden aan gelukszaaiers, welke zou dat dan zijn?

IMG_0265

Als ik een boek(je) moet aanraden dan is het toch echt het boek welke ik vorige week heb gekocht: Boekje waar je blij van wordt (niet voor azijnzeikers) door cabaretier Guido Weijers. Hij belicht hierin de wetenschappelijke kant van geluk. Dit boekje hoort bij de masterclass Geluk waarmee Guido Weijers de theaters in het land bezoekt. Binnenkort een uitgebreide review op dit blog.

Op welke drie blogs zou je graag wat geluk zaaien?
Ik zou graag Loesje, Esther en Gerda willen noemen om deze tag over te nemen. Ik ben wel benieuwd naar hun antwoorden op deze vragen.
Ben je niet genoemd, maar mocht je graag deze tag over willen nemen, it’s all yours!

Ik wens je heel veel geluk toe! 

klavertje4

3 comments

Add Yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s