Diary November #1

Wat heb ik de afgelopen tijd uitgespookt? Mijn week van dag tot dag. Met heel veel kattenfoto’s…yeay!

zaterdag 28 oktober t/m vrijdag 3 november

28-10

1hft_workcat
Er komt niet heel veel uit mijn handen vandaag. Ik schrijf een paar ideeën uit voor mijn blog, onder toeziend oog van een slapende Dokus.

1hft_scary

De rest van de dag kijk ik wat afleveringen van The Walking Dead, om tussendoor de filters op Instastories uit te proberen (hoe toepasselijk is deze 😉 ) Oftewel ‘Lazy Saturday it is!’

1hft_pumpkin

’s Avonds probeer ik een nieuw recept: flespompoen uit de oven met een krokant laagje van panko, Italiaanse kruiden en geraspte kaas. Onwijs lekker. Binnenkort deel ik het recept.

29-10
2hft_f1cats
Normaal gesproken is het Sunday, runday, maar er staat zo’n harde wind, dat ik het voor vandaag maar even oversla. En dat is niet erg, want ik werk mijn blogpost voor morgen uit en daarna struin ik het internet af voor inspiratie. Het voelt fijn om in zo’n lekkere schrijfflow te zitten.

Vanmiddag gaan we op verjaardagsvisite in Sneek waar we heel leuk nieuws krijgen, meer kan ik daar niet over vertellen…oew spannend.
’s Avonds kruipen we met z’n vieren op de bank om te zien hoe Max Verstappen vanaf plaats twee de rest van de race met afstand de beste is en dus na 71 rondes als eerste over de finishlijn gaat. Zo verdiend na het afnemen van de derde plek vorige week.

30-10

3hft_whoops
Het is een redelijk rustige maandag. Naast de reguliere huishoudelijke klusjes ga ik vanmiddag naar de Action om weer met veel te veel spul de winkel uit te lopen. Het is wel voor een goed doel, waarvan jullie het resultaat binnenkort op dit blog zullen zien (en nee, de Kotex maakt daar geen onderdeel vanuit 😉 ).

3hft_choco2

3hft_choco

Tussendoor snoep ik een paar ‘reepjes’ van de ‘melk rode curry kokos’ chocolade van Delicata. Een hele aparte smaak, maar als je eraan gewend bent is het zo lekker! Blij met dit verjaardagscadeautje 🙂 .

3hft_leek

Voor het avondeten maak ik een vegetarische preitaart met prei uit mijn vader’s groentetuin. Een super lekker recept, die elke keer weer de maag goed weet te vullen. Binnenkort deel ik het recept.

31-10
Ik mag mijn paspoort ophalen bij de gemeente. Oew, zo wordt de grote reis naar de Verenigde Staten steeds echter. Binnen een half jaar sta ik voor het eerst op Amerikaanse bodem…aaaah!

4hft_dokus

4hft_cattable

De rest van de dag is lekker chill. Ik schrijf nog wat voor mijn blog en probeer mijn achterstand van vlogs op YouTube een beetje inhalen. Dokus is hierbij een heel lief gezelschap.

Aan het einde van de middag ga ik de stad in om een bakkie te doen met Marije bij Wadapartja in de binnenstad. Het was heel gezellig en we hebben zoveel gekletst dat ik er niet eens bij stil heb gestaan om foto’s te maken :).

01-11
Na het huis opruimen ga ik de rest van de ochtend niet heel veel doen. Voel me wat slap, vermoeid, beetje een mwah dag. Dus geen foto’s, want ik ben er vandaag niet voor porren.
Vanmiddag ga ik naar de verjaardag van een heel leuk, lekker aanwezig 3-jarig meisje en om bij te kletsen met Lydia. Feels good om zo’n fijne vriendin te hebben 🙂 .

02-11

6hft_thriftshop

Vanochtend ben ik op pad geweest om een bezoekje te brengen aan drie kringloopwinkels in de stad. Wat is dat toch een leuk tijdverdrijf.  Hierover komt volgende week nog een uitgebreider verslag.

6hft_organize
Vanmiddag wat oude tijdschriften doorgespit om inspiratie op te doen voor artikelen op dit blog en dat allemaal netjes in een map gestopt. Man, man, man, wat ben ik weer georganiseerd bezig, het perfectionistje in mij is weer tevreden.

03-11
En toen was het alweer vrijdag. Zo snel kan het gaan. Vanochtend ben ik vooral druk met met schrijven van artikelen, ik begin er steeds meer plezier in te krijgen en ik hoop dat jullie de artikelen ook net zo leuk vinden. Ik hoor het graag wat je van de nieuwe koers vindt.

Vanmiddag zit ik weer in de kappersstoel. Heerlijk dat gefriemel op je hoofd en fijn dat ik er weer even tegenaan kan voor de komende weken.

7hft_iphonex

Aan het einde van de middag is Peter helemaal in z’n nopjes. Zijn Iphone X is bezorgd. Zo blij als een kind zit hij dingen uit te goochelen en hij is enorm verheugd met alle nieuwe features. En zoals je ziet is dat serious business 😉 .

7hft_photoiphonex

Deze foto heeft hij met die nieuwe Iphone gemaakt. Zo mooi!

Blogposts van deze week:
✴ Mindful Monday: bodyscan
✴ Books, books, books
✴ Een bomvolle ‘Let’s go out’

Hoe was jouw week?

5 comments

Add Yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s