Personal

October favorites

Oktober, een maand die snel voorbij is gegaan en heel wat moois heeft gebracht. Wat zijn mijn persoonlijke favorieten van de afgelopen weken?

oktober17

Van Delft pepernoten
Ook al is Sinterklaas nog niet in het land, het is nooit te vroeg voor Van Delf Pepernoten. Na een intensieve keuring door de kids (oftewel proeven, en proeven en …oh ja…proeven) hebben we vier smaken mee naar huis genomen:
– Pumpkin Spice
– Lemon Cheesecake
– Yoghurt
– Stroopwafel

Vooral de laatste smaak is erg in trek. Laat die Goedheiligman maar het land in komen, want we blijven eten van deze heerlijkheid.

Headspace app
Sinds ruim twee weken lukt het mij steeds beter om op dagelijkse basis te mediteren. Elke ochtend ga ik in de slaapkamer zitten op mijn meditatiekussen en luister ik naar Andy die mij via de meditatie app Headspace door een sessie heen begeleid en dat is heel fijn. De 10-daagse basismeditatie is gratis. Wil je gebruik maken van de andere pakketten, dan kun je een abonnement afsluiten voor een maand, een jaar of  voor onbeperkte tijd.

Samen met Andy is het fijn de dag starten. Een aanrader om te doen, al zou het alleen al vanwege de gratis basis meditatie zijn, zodat je kunt zien of het mediteren iets voor jou is. Let op: de meditaties zijn in het Engels. Te vinden in de Google Playstore en de Apple Appstore

WordPress
Deze maand mag ik toch zeker wel omdopen tot de maand die mijn blog een nieuwe wending heeft gegeven. Ik ben sinds een paar weken trotse eigenaar van het blog Hurray for Today en met de hulp van WordPress probeer ik een heel mooi plekje te creëren in de chaos die het wereld wijde web kan zijn. WordPress vind ik erg toegankelijk, waarbij het zelfs voor de grootste digibeet makkelijk is. Dus zit je al een tijdje met het idee in je hoofd om je eigen website of blog te beginnen, neem een kijkje op WordPress.com.

Kleurboek voor volwassen – Mandala’s
Tijdens het opruimen kwam ik dit kleurboek tegen en afgelopen week ben ik er weer voor gaan zitten. Je bent zo ineens een paar uren verder en het resultaat is altijd zo mooi. Even verder niets aan je hoofd en gewoon de ingevingen qua kleuren volgen die op dat moment in je hoofd op komen. Relax to the max! 🙂

Herfstweer
Het is geen ding, maar wel zo typerend voor de maand oktober. Wat kan het toch heerlijk onstuimig zijn tijdens de herfst. Maar de herfst kan ook zoveel moois laten zien. Ik hou ervan hoe de natuur in een seizoen zoveel verschillende kanten kan tonen. Wandelen in de zon en genieten van al die verschillende herfstkleuren, of het tegen elkaar aan kruipen als het buiten guur weer is, te nat en te fris om de deur uit te gaan. I love it!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s