Personal

Hurray for Today is live!

Bijna drie jaar geleden ben ik ‘Simply Me Diary’ begonnen en dat heb ik met heel veel plezier gedaan. Maar de laatste tijd begon het een beetje te knagen. Ik ben heel blij met de content, maar de manier waarop het werd gepresenteerd iets minder.

Dus ben ik gaan brainstormen over wat ik wil uitdragen en hoe het eruit moet komen te zien. En zie hier de geboorte van een ‘nieuw’ blog. Het woordje nieuw zet ik expres tussen aanhalingstekens, want ik neem heel veel content van mijn vorige weblog mee. Dit blog is eigenlijk een nieuwe jas en ik hoop het in de toekomst te kunnen uitbreiden en nieuwe dingen de (online) wereld in te slingeren.

Ik ben hier in elk geval heel blij mee en ik hoop jullie nog een hele tijd te kunnen plezieren met mijn stukjes. Ik kan mijn ei kwijt en het voelt fijn om van alles met jullie te delen. En vanaf deze plek wil ik dat zoveel mogelijk met een positieve insteek gaan doen.

Waarom de naam ‘Hurray for Today!’?
In elke dag zit iets positiefs en het herinnert mij eraan om in het nu te blijven. Tuurlijk is het heel fijn om vooruit te kijken of af en toe sentimenteel te zijn over wat is geweest, maar het heden heeft zoveel te bieden. Dus vandaar de naam ‘Hurray for Today!’. Als ik de naam lees of hoor word ik er meteen vrolijk van.

Ik hoor graag van jullie wat jullie van deze restyling vinden.

Follow my blog with Bloglovin

2 gedachtes over “Hurray for Today is live!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s