1-op-1 coach sessie

waarom deze coachsessie?

Worstel jij met die constante drukte in je hoofd?
Die brei aan gedachten die de hele dag door je hoofd heen gaan?
Je probeert van alles, maar je hebt geen idee hoe je rust in je hoofd kunt krijgen?

Dan heb ik iets tofs voor je!

Elke maand heb ik plek voor drie losse 1-op-1 coach sessies (duur: 60 minuten).

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze sessie:

  • wordt duidelijk wat jij op dit moment nodig hebt om rust in je hoofd te krijgen;
  • geef ik je praktische tips die je meteen na de coach sessie kunt toepassen. Helemaal op jouw situatie aangepast.

Aan het einde van deze sessie voel jij je gemotiveerd en geïnspireerd om echt actie te ondernemen voor een leven met meer rust in je hoofd.

Wat anderen ervan vinden

Wie is Tineke?

Ik vind leven vanuit rust enorm belangrijk. Jarenlang had ik goed voor mijzelf zorgen op een heel laag pitje staan. Ik ging altijd maar door, hield heel veel dingen voor mezelf –stel je voor dat ze mij zwak zouden vinden, of niet leuk genoeg-, maar ondertussen stond ik de hele dag ‘AAN’. Vanaf het moment dat ik wakker werd draaide mijn hoofd overuren. Ik maakte mij heel veel zorgen, over van alles. En in elke situatie had ik minstens vijf verschillende scenario’s uitgedacht. Om gek van te worden!

Juist omdat ik wéét hoe het voelt om alleen maar in je hoofd bezig te zijn, jezelf op die manier helemaal uit te putten. En ik weet ook hoe je dit aan kunt pakken om zo met veel meer rust en ontspanning in het leven te staan.

Een van mijn missies is dan ook om zoveel mogelijk mensen te helpen die rust ook te ervaren. En belangrijker nog, die rust ook te bewaren voor de rest van je leven. Zeker in tijden van stress en drukte.

Klik hier om meer over mij te weten te komen.

Kosten

Kosten voor een 1-op-1 coach sessie zijn €49 euro (incl. BTW).
Na de betaling wordt je automatisch doorgestuurd naar mijn agenda, zodat jij jouw coach sessie meteen kunt inplannen.

Wacht niet langer en plan meteen een coach sessie bij mij in. Want vandaag is het begin van de rest van je leven. Make it a good & relaxed one!

Ik spreek je snel!

Liefs, Tineke